Busbus03 Cancu- ferrum decavit ve d3 damla vitamin kullanıyorum 38+4 başından beri onları verd doktorum
Gozde5 miranmomsss 14. Haftadayım sadece multivitamin verdi doktorum bu demir hapı ve omega sonra mi kullanilmaya baslaniyo
Cinarveannesi Cancu- panto, magnezyum, tiroid hapı, kan hapı, d vitamini, decavit.. birtek tiroidi hiç aksatmadım diğerlerini aklıma geldikçe kullanıyorum midem almıyor çıkarıyorum geri.🙈
limoncicegimFO Cinarveannesi aynen bende düzenli tiroit ilacı kullanıyorum diğerleri benim de midemi bulandırıyor
maisiyah_345 Nur79 Rahim ağzım çok inceydi en başından beri daha hamile kalmadan önce kullandım üç ay boyunca ben 1 mm rahim ağzıyla başladım progestana 13-14 mm olunca hamile kaldım daha sonrasında kalınlaştırmak için daha da içiyordum ama 17. Haftamda enfeksiyondan dolayı incelme oldu serklaj yaptırdım 36. Haftama kadar içicem
Peelinn Cancu- 12.haftaya kadar folik asit . Şimdi elanatal2 ve magnezyum. Başka da bişey kullanmıyorum
Ysm0307 Cancu- adı ne folik asitinizin benimki doktor tavsiyesiyle diofol ama diyetisyen önermiyorum diofolu dedi
Meowmeow Ysm0307 ben diofol kullandığım zaman aşırı şişmiş hissediyordum. Kilo aldırıyor gibiydi. Bilmiyorum ben öyle Bi etki hissettim.
Patricia Ysm0307 ben solgarınkini kullanıyorum bir de içinde 100 kapsül var diğerlerine göre daha mantıklı
Muallime_97 Cancu- suda eriyen kalsiyum Demir için Ferrum Bir de regenesis kullanıyorum yarın nasipse 32 haftalık olacağız
Pinpirikanne Muallime_97 suda eriyen kalsiyum adi nedir ben süt hiç sevmym kalsiyum takviye isticem doktorumdan
morportakal Cancu- doktorumun verdikleri sadece. İlk aylar folik asit, decavit, gyno ferrosanol ve coledan. Sonraki aylarda folik asiti bıraktık diğerleri doğuma kadar devam edecek
Elisarli 30.haftadayım ferrum sadece gece yatmadan bir kez içiyordum ama kan değerlerim düşünce şimdi sabah akşam içiyorum. Multivitamin olarakta decavit. Birde içmediğimde hala kustuğum için prilam bi tane
Dilekka Cancu- vifolik multivitamin içinde omega3 ve diger hepsi var. ocean d vitamini ocean demir hapı
enesayazmoom Cancu- d vitaminim var kullanmıyorum kan ilacım var kullanmıyorum bir de magnezyum verdi doktor onu da kullanmıyorum ilaç sevmiyorum.. bol bol yemek yiyorum pekmez bal süt peynir kaşar bulgur pilavı besin değeri olan herseyi tüketiyorum