Ireemkcn Cancu- Bence bu kullandıklarını suan icin yeterli ben ilk 3 ay elenatal 1 folik asit kullandım suan da doktor önerisi ile imom omega kullaniyorum 💐
2bebeannesiii Cancu- Kan ilacı ve multivitamin kullanıyorum . İlk 3 ay magnezyum ve folik asit kullandım .
Dilossh Cancu- ocean mummy , d vitamin damlası , demir hapı , magnezyum kullanıyorum suanda💁🏻♀️ 24 haftadayız
Patricia Ireemkcn elenetal 1 kullandıktan sonra 2.sine neden başlamadınız? Doktorum folik asit bittikten sonra 14. Hafta elenetal 2’ye başlayabilirsin dedi. Onu tercih etmemenizin bir nedeni var mı?
Handetn Ireemkcn bende nbl pregna kullaniyorum..bütün vitaminlerin içersinde olduğu takviye.. folik asit, demir vitamin vs..
maisiyah_345 Ben ferrum demir ilacı ,progestan ,decavit multivitamin bide sabahları nexıum mıde koruyucu kullanıyorum 20 haftalık gebeyim
confundo maisiyah_345 Bende de mide yanması çok oluyor gaviscon da fayda etmiyor. Nexium işe yarıyor mu
Rabia-22 Dilossh ben de 27 haftalım ama balık yağı yazılmadı.🤔🤔magnezyum-dvıt-demir-vitamin kullanıyorm.vitamın hapım değişik ıcnde balık yağıda var bol mıktarda ondanmı acaba.
Leo2020 Deletedmom_7 bir tek D vitamini almıyorum ben de acaba imom’ın içindeki yetmez mi ki D vit için
HusnaNur1107 Deletedmom_7 ya bende magmorn magnezyum kullanıyorum ama içemiyorum aşırı midemi bulandırıyo bunun bir çözümü varmı
[silindi] GUNESDUNYA daha önce düşük yaptınız mı? Benım ilk düşük oldu, bugün hamıle oldugumu öğrendim evde test yaparak. Progestan kullanmalı mıyım acaba, hemen doktora gitmek istemiyorum 😔
Black00 Cancu- kalsiyum magnezyum çinko ve d3 içeren kapsül (vicium) ocean demir takviyesi d vitamini damlası ve omega 3 (regenesis max) kullanıyorum 16. Haftadan beri
prenseslerblogg Cancu- ilk aylar folik asit kullandım sonra decavit magosit ve ferrum kullanmıştım 6. Aydan sonra velbon ve regenesis max kullandım ferrum içemiyorum artık çünkü midem ekşimeye başladı artık ara ara içiyorum Demir ilacını ama bi sıkıntı da çıkmadı
limoncicegimFO Cancu- b12 vitamini. D vitamini. Bir de multivitamin kullan dedi doktorum 13 haftaligiz
Kader1234 Cancu- ben şuan feramat kan ilacı, d vitamini, kovid geçirdiğim için aspirin, sabahları mide koruyucu pulcet, TSH i dengede tutmak için levotiron, kramplar için bonevit magnezyum ve kalsiyum takviyesi bide multivitamin olarak gebyfoll kullanıyorum
Handevtnsvr Kader1234 Kaç haftalıkken covid oldunuz siz ? Ben 17. Haftamda covid oldum doktorum doğuma kadar kan sulandırıcı iğne kullanacaksın dedi ama iğne çok yakıyor bende hap kullanmak istiyorum henüz gidemedim diye söylemedim kendisine ama siz hap kullanıyorsunuz belli ki.
maisiyah_345 Nur79 Rahim ağzım çok inceydi en başından beri daha hamile kalmadan önce kullandım üç ay boyunca ben 1 mm rahim ağzıyla başladım progestana 13-14 mm olunca hamile kaldım daha sonrasında kalınlaştırmak için daha da içiyordum ama 17. Haftamda enfeksiyondan dolayı incelme oldu serklaj yaptırdım 36. Haftama kadar içicem