• Gebelik
  • 37+1 karın ağrısı sancı acil bakın

Ergullll uzun süren bi işlem değil , çatı durumu ve açıklıkla ilgili bilgi veriyor zaten çok kurcalayamaz😅 doktorunuzda işin ehliyse hemen sana o an söylüyor zaten bana bakarken hepsini söyledi açıklık vs durumunu . Kendinizi daha da böyle yaparak korkutmayın lütfen , ilişkiye girmekten bi farkı yok. Hissettiğiniz şey en fazla o olur

nazy
    Bende de oluyor ıslaklık amaçla değil doğuma yakın oluyormuş akıntı ıslaklık.Valla bana 3 kere alttan muayene edildi 4 gün geçti ama sancı falan yok sadece nişan geldi

kivicik cok tesekkur ederım cnm yaa içimi rahatlattın gercekten 😌 hrrkez bı korkutuyo cunku

Ergullll çatala oturduğunuzda derin bir nefes alın gerisi gelicektir zaten, rahat olun. Doktor eldivenini çıkarırken işlem bittiğinde ben de kalkmış iç çamaşırımı giyiyordum yani öyle sonrasındada size acı verip yerinizden kalkamayacağınız bişey değil. Her şey sizin için güzel olur inşallah🌸

kivicik amınn cok teşekkür ederimm tahatladım vallahı kacıncı haftanızdı acaba sizin

12_ze gittim hareketlerinde azalma olursa gene hemen gel dedi yada kanaman olursa gel dedi olmazsa haftaya dedi

Gulcandnrts hareketlerinde azalma nasıl anlicaz ki benim çok eskiye göre hareket etmiyor 37 den önce çok hareketliydi şimdi biraz azaldı

Gulcandnrts hareketlerinde azalma nasıl anlicaz ki benim çok eskiye göre hareket etmiyor 37 den önce çok hareketliydi şimdi biraz azaldı

kivicik yaa sag salım kuxagınıza alın inşallahh cok az kalmış yakındr gelmesi🥰🥰

Ergullll çok teşekkür ederim , 1 cm açıklıkla bekliyoruz bakalım ne zaman gelmek isterse artık 🥰 siz de sağ salim sağlıcakla kucağınıza alın inşallah en güzel zamanda🌸

nazy amınn Allahım yardıme taın hepımıze sag salım gelsınler inşallah🥰

• nazy bunu yanıtladı.

12_ze normalmiş canım ama gene sekiz den az hareket ederse gitmek gerekirmiş kordon felan dolanabilirms