Happybebegim GUNESDUNYA offf tadi tuzu yerinde mor incir istiyorummmm ama daha olmadi heralde kafayi yicemmmm 🥲🥲🥲🥲
Mahbube GUNESDUNYA bu bademin daha yeni yeşermiş hali 😂 bide ben aşerdiğimde daha olmamıştı bile sonra büyük marketlerde anca bulabiliyordum
Anneada 😅😅 evet yaa demin baska birinden tursu istedim sadece salatalik tek vardi accik idare etti ama lahana istiyorum ruyama gelcek sonunda 🫠🫠 😂😂
Anneada Dua_AseL ben kokusu bana kotu gelmeye basladi acaba psikolojik mi bilmiyorum gecen gun pisirdim yiyemedim hic de bulantim yok cok sukur ama anlamadim 😭🤦🏻♀️
Dua_AseL Anneada tiksiniyorsundur canım ☺😬 bu his çok farklı hem canın istiyo hem tiksindiriyo bende öyle olmustu
Kasendem Rinso korbonat ve limonlusu ama yemedim tabiki uzun bakıştım kokladı bir tık dilime değdirdim. Birde yanmış odun 🙈
Ilkhayat Selinayyy denicem kuzum benim 2 yaşında oğlum var ya ondan bişey yapamıyorum ki şimdiden kıskanıyor 😂
GUNESDUNYA Adamasali_12 gecen ay hastane cıkışı hikmetoğlu simitleri var orada .canim oyle cekdi…ama yolu gecemedik diye alamadim.oranin yolu sirf arabalar ičin.keçit ile gidersekde uzaq olacaqdi diye annem gitmek istemedi.yoldan basqa simit aldik ama benim aklim hala onda..gidicem 1 -2 gune o zaman simitimi alib sonra hastaneye giricem.
derin1derin GUNESDUNYA burada malesef hiçbir yerde bulamadık annemlere sorduğum onların yaşadığı şehirde de yokmuş henüz 🤷🏻♀️
Cigilipub GUNESDUNYA ananas ve portakal, bir de acılı şalgam (acıya alerjim var hem kaşınıp kabarıp hem içiyordum 😂😂)
Aybuke20 İlk zamanlar çiğ çiğ balık yemek istedim öylesine mis gibi kokuyodu ki televizyonda görsem kokusu geliyodu sonra mantar ama istiridye mantarı zaten en sevdiğim mantardır yiyesiye kadar sürdü 🙈🥰🥰