GUNESDUNYA NilAda16 ya gozlerim yasardi.resmen duyqulandim.o halaninda yeri cennetlik.seni mutlu etmis
Efo Ben ilk hamileligimde et aserdim 2 gunde bir et yiyodum cani et cekenin erkek bebegi olur derler ama benim kiz oldu simdi yine hamileyim ama bisey cekmiyor sadece yemekleri cok tuzlu yemek istiyorum
GUNESDUNYA Efo evet ben kizimda etden tiksiniyordum.oglumda ise et yemeyi seviyorum.acida tuzada bayiliyorum
GUNESDUNYA Gny18 sen cocugun cok guzel olacaq.ayva yeyen isteyen qadinin cocugu guzel olur.bende kizimda cik istedim ve hemen gunu yay gunu idi.mucize ile halam gilde evde var imis.hemen verdiki ye.koklaya koklaya yedim….kizim.cok cok guzel..sanki bir melek.
GUNESDUNYA Eren_umay2 insallah Allah kalbine gore verir..ben çin takvimi ile bebeyimin cinsiyetini onceden oyrenmisdim..ve doktora gidince erkek oldugunu soyledi.takvimde erkek gostermisdi.istiyorsan sende oyrene bilirsin.dogum tarihini yaz bakalim.
derin1derin GUNESDUNYA burada malesef hiçbir yerde bulamadık annemlere sorduğum onların yaşadığı şehirde de yokmuş henüz 🤷🏻♀️