Selinayyy Ilkhayat Aa net belli değil yanii her kontrole gittiğinde çikolata ve meyve suyu iç canim işe yarıyor
Ilkhayat Selinayyy denicem kuzum benim 2 yaşında oğlum var ya ondan bişey yapamıyorum ki şimdiden kıskanıyor 😂
Semihagedik59 Benim ilk aylar eksi çekiyordu hep tatlı asla yiyemiyordum birde acı biber salçası yiyesim geliyordu 3 aydan sonra tatlı yemeye başladım ilk 3 ay muz çok yedim;)
Simgebato GUNESDUNYA ilk başlarda dut ve Maraş kurabiyesi. Şuanda ise kabak tatlısı ve bulamıyorum asla :/
derin1derin Simgebato ay nasıl tatlısı bu çıtır çıtır olanlardan mı hani kirece falan yatırıp yapıyorlar sanırım eğer ondansa bizim burada hep satılıyor göndereyim sana çekmesin böyle canınız🫣🫠
minikkurabiyelerinannesi GUNESDUNYA erik , turşu , köfte ekmek içinde biber turşusu 🙈🙈 bu üçünü bol bol yedim köfte ekmeğe hala devam ediyorum bu arada 😂
GUNESDUNYA GUNESDUNYA minikkurabiyelerinannesi selam bende Alparslan koyacam ismini oglumun..amma bizde o isim yok diye bilmiyorum.Alp Arslan yoksa Alparslan
derin1derin GUNESDUNYA kuru dolma çekti ilk kez yazık eşim aramış bulamamıştı biraz gecikmeli olsa da yedim😂 şimdi de incir istiyorum ama aradık yok bulamıyoruz yaaa😂
Simgebato derin1derin ay nasıl olursa 😍 üzerine tahin döküp yemek istiyorum 😋 burda hiçbir yerde bulamadım ben neresi orasıııı
ZelihaAcarrr GUNESDUNYA Koçanlı mısırrr 🌽😂🤣 her yeri aradık bulamadık ozaman cıkmamış daha hiç bir yerde yoktu. Sonra geçmedi canımın istemesi bimdeki superfresh mısırını aldık tavada terayağ ile kavurdum bi tabak yemişim ohh dedim😂🤣🤣
derin1derin Simgebato ben de tahin döküleni çok seviyorum ama burada çıtır kabak var o çok ağır geliyor hataydayım ben 😂