mucize_bebekk GUNESDUNYA daha bilmiyorum canım bir hafta sonra kontrolüm var bakalım inşallah o zaman gösterirse öğreniriz 🤷♀️
Sehersudi GUNESDUNYA benimde şuanda bulandı kendimden 😃😃 ama yedim her yemek yaptığımda bir kaşık ağzıma koyuyordum. Iy iğrenç. Ama şuanda da salçadan soğumuşum yemeklere bile koymak istemiyorm. O derece. İlk aylarda öyle canım naısl çektiyse artık.
Sessizseda5227 GUNESDUNYA o bence bunyeyle alakali ben cok eksi yedim ve tatli seyler midemi bulandiriyordu. Cinsiyeti erkek bebeğimn.
GUNESDUNYA GUNESDUNYA ben mandalina aldim yolda soyub yeye yeye geliyorum.hickimseyi gozum gormuyor.yanimda 10 yasinda oglum var diyorki:anne herkes sana bakiyor.:))
GUNESDUNYA GUNESDUNYA minikkurabiyelerinannesi selam bende Alparslan koyacam ismini oglumun..amma bizde o isim yok diye bilmiyorum.Alp Arslan yoksa Alparslan
Ilkhayat Selinayyy erkek dediler ama şimdide doktorum diyor çok inatçı belkide kız alışverişe gidemiyorum ilk gebeligimde 12 haftalık ti erkek dediler öylede gitti bilmiyorum bu hamilelikte bebeğim çok inatçı 🙃😍
Selinayyy Ilkhayat Aa net belli değil yanii her kontrole gittiğinde çikolata ve meyve suyu iç canim işe yarıyor