Ebru-EY Merhaba arkadaşlar, 18+2 haftalık hamileyim. Kabızlık bitirdi beni. Nasıl başa çıkıyorsunuz ? Önerilerinizi ve deneyimlerinizi paylaşır mısınız 🙏
GUNESDUNYA Ebru-EY selam..simdi mevsimi qirmizi erik ye.bizde gavalı deyirler.sizde ne bilmiyorum .eriyin qirmizi olani.evet o isde karîn yumuşaltiyor.mukemmel
Peelinn Ebru-EY bol bol bol suuuu. Erik gbi posalı yiyecekler yiyin 15 gün kabızlık yaşadım hamileliğimin başında hiç bir ilaçla düzelmedi. Lavmanla bile düzene girmedi. Psikolojim bozulmuştu baya artık. Bir gün oturup yarım poşet erik yedim düzeldi 🤣🤣kuru kayısı gibi posalı yiyecekleri geceden sıcak suya koyun sabah yiyin suyunu da için aç karnına ve sürekli sıvı beslenmeye çalışın
Esss__ Ebru-EY ben de güne meyveyle başlıyordum. Uzerine de bir bardak su iciyordum faydasını gördüm. Şu an kayısı, şeftali yiyerek deneyebilirsiniz. Gun icinde de su icmeyi ihmal etmeyin 🌸
Sedaduru Ebru-EY ben sabah aç karına sıcak suya şeker atıp içiyorum 1-2 çay bardağı sonra bağırsağım yumuşuyor ve yapabiliyorum.Şerbet yapacaksın yani.Geçmiş olsun bu arada
Ebru-EY Yaaa me güzel tavsiyeler çok teşekkür ederim herkese 🥹🙏 bittim daha kabızlık yüzünden.bugün kuru erik yedim aç karnına. Akşamdan suya koyacağım bide dediğiniz gibi. Sabah suyunu içeceğim. Bakalım işe yaracak mı. Eğer olmazsa diğer tavsiyelerden devam 🥹