Melisasmommmm Asasasas kendi dogum gun ,ay ,yil, ve son adet tarihinizi soylermisiniz, bi şey deniyorumda💚
Semaan Dilser benimkide erkek ilk mustafa selim dedim eşim istemedi sonra çınar ismine karar verdik ilk oğlumun ismi batuhan ikinciye nasipse 2 haftaya doğumumuz var
Kubra_miray_szr Dilser benim kızımın adı miray😍😍 şimdi 31 haftalık olduk erkek buda henüz isimde karar veremedik
Dilser Kubra_miray_szr Miray ismine bayılıyorum ama Mira koymak istedim bende🥰 sağlıkla doğsun inşallah
ilaydaelcinn_1 Dilser Asrın Mira 💜 Allah’ın izniyle 5 saat sonra doğuma giriyorum 🥲🙊 sağlıkla gelsinler inşallah 🤲🏻✨
Melisasmommmm Dilser kendi dogum gun ,ay ,yil, ve son adet tarihinizi soylermisiniz, bi şey deniyorumda💚
N_A_Z_L_I_M Dilser İlk oğlumun ismi Miraç 💙 2.oğlumun ismi Aras 💙 3.oğluma hamileyim isim düşünüyoruz 😁
Melisasmommmm Durulay3 kendi dogum gun ,ay ,yil, ve son adet tarihinizi soylermisiniz, bi şey deniyorumda💚
Melisasmommmm Naziminverasi kendi dogum gun ,ay ,yil, ve son adet tarihinizi soylermisiniz, bi şey deniyorumda💚
Melisasmommmm Dilser kendi dogum gun ,ay ,yil, ve son adet tarihinizi soylermisiniz, bi şey deniyorumda💚
Melisasmommmm mimar_anne kendi dogum gun ,ay ,yil, ve son adet tarihinizi soylermisiniz, bi şey deniyorumda💚
Miniminnacik Melisasmommmm rica etsem banada tahminde bulunurusunuz 28.04.1993 son adet tarihi 26.04.2022
Melisasmommmm girl_boy_annesi kendi dogum gun ,ay ,yil, ve son adet tarihinizi soylermisiniz, bi şey deniyorumda💚
Ceren4444 Melisasmommmm benim 25.10.1993 Melisasmommmm kendi dogum 25.10.1993 son adet 5 kasim2017 kiz 1.08.2019 erkek 5.kasim 2021 kiz
Melisasmommmm incircekirdegi93 kendi dogum gun ,ay ,yil, ve son adet tarihinizi soylermisiniz, bi şey deniyorumda💚
Melisasmommmm girl_boy_annesi ikinci cocuk erkekmi? Ilkde 25 ekim son adet ise kız yumurtlama kasıma duser