Snm123 mimar_anne daha ilk beta öğrendiğimde benimde göğüs ağrım gidince hemen kan verdim tekrar korktum bende senin gibiyim canım şimdide aşırı korkuyorum yolk saç falan da görülmeyince üzüldüm yarın duyayım daha bişey istemem 🙏🙏
mimar_anne Snm123 5+1 de gitseymişim bende görmezmişim canım 5+3 de 12 mm di kesem ve yeni oluşuyor demişti doktor o yüzden görmemen normal merak etme görürsün Allah’ın izniyle 🙏🏼
Snm123 mimar_anne yarın sabah gideceğim umarım kalp atışını duyarız siz üstten usg ile mi gördünüz 6+4te
mimar_anne Snm123 karından baktı gazdan göremedi bebeği alttan baktı öyle gördü canım kalp atışı da çok derinden geliyordu ekran da net görmüştüm 7+3 de tekrar gittim bu defa karından her şey gayet netti
Snm123 Canım bugun Snm123 mimar_anne camım bugun kalp atışını duyduk ama kese görüntüsü biraz böyle girintili çıkıntıluydı normal mi görünümü yuvarlak değil girintili çıkıntılı değişikti senin Li nasıldı
mimar_anne Snm123 fotoğraf atabilir https://imgyukle.com/ Burdan yükle linki buraya kopyala canım bakayım
nilsmomy Snm123 benim 5. Haftada minik kese vardı ve boştu. 7. Haftada gittik bebek büyümüş kalp atışıda vardı🫶🏻🫶🏻
Derya_gumus Snm123 ben ilk gittigimde 4+5 falandi sadece kese goruluyor dedi doktor 10 gun sonra gel bakalim dedi 10 gun sonra gittigimde kese icinde bebegide gordu sizinde oyle olur muhtemelen