Zeynilbu Kızlar böyle yapan oldu mu bulunduğum ilcede kadın doğum yok devlette de sıra bulamiyodum özele gidiyordum ama fiyatlar malum artık muayene özelde ,devlette doğum yapan oldu mu bı sorunla karşılaştınız mi
yagmur_s Zeynilbu ben de acilen girebilir miyim acaba diye düşünüyorum. 1 kere randevu bulup devlete gidebildim bir daha da bulamadım malum🤦🏻♀️
adenbeste Zeynilbu ben özele gittim kontrole hep bu haftada da devlete gittim sıra bulunca sıkıntı olmadı doğumumu devlette yapacağım
aylakiral Zeynilbu evet maleseff bu fiyatlar sıkıntılı Ben tüm testleri devlette yaptırıyorum özeldeki doktoruma gösteriyorum Doğum için hangisi olursa artık
rizelipek Devlete 3 kereden az gittiyseniz yani bir dosyanız bile yoksa almıyolar diye biliyorum yani bir kaç kere doğumu düşündüğünüz hastaneye kontrole gidin dosyanız olsun sonra kapıda kalmayın öyle biliyorım yani
Zeynilbu rizelipek ilk hamileligimi öğrendiğim zaman gitmiştim bı daha gitmedim dosya açılmıştır sanırım inşallah alırlar
yagmur_s rizelipek acil doğumu nasıl almazlar ya. Valla bilmiyorum ne yapacağız. 1 kere gidebildim 32.hafyadayım şimdi randevu bulursam giderim ama malesef mümkün gözükmüyor randevu yok. Olsa da grevler devam ediyor hala. Şans artık.
yagmur_s Zeynilbu yani randevu bulsam gidicem. Sistem sorunu var ve a ilden kabul edilip edilmeyeceğimizi tartışıyoruz. Sokakta dpğururuz artık 😂 paran yoksa bir hiçsin…
rizelipek yagmur_s bende birinden duydum içeri almamışlar bilgi vs. Hiçbir şey yok diye ne bi tahlil yaptırmış oda ne uğramış inşallah dilediğin gibi olur için rahat etsin düşündüğün hasteneye danış derim
yagmur_s rizelipek valla 1 kere gittik ultrason muayenesi yaptı tahlil zamanı değildi zaten. Normal sağlık ocağında tahlillerim devam ediyor aile hekiminde yani. Devlet kurumu saysınlar onu da işte 😂 her kontrole gittiğimde doğum ücreti 1000 tl artıyor resmen kafayı yicem 😒
rizelipek yagmur_s sağlık ocağı sayılmıyor maalesef 🤣🤣🤣 evet ya fiyatlar çok arttı özele gitmek çok güç oldu heleki doğum birde benim 2023 yeni sene yine ye zam valla işimiz zor Allah yardım etsn
uraz_ve_annesi- yagmur_s kesin orda doğum yapmaya kararlıysanız keşke önceden doğum ücretini ödeseydiniz zamlar sizi etkilemezdi ben öyle yaptım şu an 8 bin olan doğum paketini 3 ay, önce 4 bine aldım bayağı karlı oldu
yagmur_s rizelipek yıldım ya cidden yıldım. Yani acile kabul etmiyorsun kaydın yok diye ama kaydım olması için randevu lazım randevu yok 😂😂😂 saçma sapan şeyler cidden. Bakalım artık sağdan soldan borç alıp çocuk doğurucaz sanki hiç borcumuz yokmuş gibi 😒🤦🏻♀️😭
rizelipek yagmur_s evet ya randevu da sorun birde yok 3 ay altı gebeler yok 3 ay üstü gebeler bi bulamıyosun kendine uygun haklısın valla hamilelikten zor randevu işi borç işi de sıkıntı bir yandan onu düşüneceksin geçim sıkıntısı gerçekten zor devlet Suriyeli kaynıyo görsen Türk yok onlardan bize randevu düşmüyor bizde sürünüyoruz napalım
yagmur_s uraz_ve_annesi- doğum paketi gibi bir seçenek sunmadılar bize işte sorun orda. Gebeliğin başından beri aynı hastaneye gidiyorum. Zaten bu ay zam yapıldı bir anda 2000 kadar. Doktorum hallederiz onu sen şimdi onu düşünme dedi bakalım🤷🏻♀️ aklıma geldi yoksa ama ücret sabitleme yapamayacaklarını söylediler 😒
Tospikkkk Valla bendede durum aynı özele gidiyordum halada devam ediyorum ama 5900 olan doğum ucreti 10000 oldu devlette randevu bakıyorum yok napacagim bilmiyorum hiç on binde çok para arkadaş bı gece için
rizelipek Tospikkkk yok artık 10 bin Allahtan korkmuyor bunlar altın dikiş mi atacaklarmış yazık günahh kullanılan malzeme aynı her yerde fiyat farklı ben veremem 5 bin neyse de 10 bin bizim 3 aylık taksitimiz ya yazık günah
Hayriyeee0 Ben de başından beri özele gidiyorum ama normal istediğim için devletten de randevu bulunca 35. Haftada devlete gideceğim umarım sonrasında bulabilirim randevu da. Normal olacaksa ve sancıyı çekeceksem parayla çekmenin anlamı yok diye düşünüyorum😂
yagmur_s Hayriyeee0 randevu bulursam ben de öyle düşünüyorum 😂 ama parayla sancı çekecekmişim gibi geliyor bir de üstüne o paranın sancısını da çekerim oohhh mis 😂😂