Kızlar merhaba Doğumun başladığını nasıl anlarız sancı nişan dakika tutma hastaneye gitme zamanı hadi bunlardan konuşup bilgilenelim ilk Doğumu olanlara yardımcı olalım mesela bana 😂
    Dua ay ben iki seseryan oldugum icin dakika falan bilmiyorum ama oglumun sezeryan günü aldigim zaman bir hafta sonrasina o aksam sancim basladi annem dahil kimse inanmadi daha dogumuna var birde sezeryan normal zamandan erken alindigi icin dogumun baslamamasi lazimdi erken geldi oglum.o aksam belimde bir agri oldu saga dönüyorum gecmiyor sola dönüyorum gecmiyor gittikce artti normal dogum hic yasamadigim icin bilmiyordum anneme dedim anne sancim basladi annem inanmadi bacaklarindan suyun akmadan inanmam dedi şakasına ama 2 saat direndim sancilar artinca hadi hastaneye gidelim bir bakalim dedim bir gittikce dogum baslamis acilmam olmus hemen eve geldim cantayi falan ayarladim kendi dr oldugu hastaneye gittim devlet hastanesiydi o zaman dr gelene kadar gece 12 den 4 e kadar sanci cektim dr gelemedi bir türlü neyse sonrasinda geldi sezeryan oldum.bende sanci belden basladi suyum falan gelmedi nisan falan yok sadece bel agrisi oldu ebe acilmam oldugunu soyledi
      Harunnisa yani önce nişan gelecek diye bi kural yok sadece sancı da olabilir su da gelebilir ya hiçbiri olmazsa öyle bi şey mümkün mü acaba 🤭
        Harunnisa belden agrina kasik agrisida eklendimi. Suan bende oluyorda😕😔bide bu nasil bi sanci belin neresinde oluyor
          Ne güzell bi postta daha hiç bilgilenemedik 😝 forum bi şeye yaramıyor gerçekten en iyisi hiç girmemek
          Betus93 kiminin belden başlayıp kasığa vuruyormuş kiminin kasık ağrısı olarak başlıyormuş sonra bele vuruyormuş. Su nişan hiç biri gelmeyebilir. Dinlenme ve ılık duş aldığında geçmiyorsa eğer Doğum sancısıdır. Zaten öyle birden şiddetli ağrı girmezmiş hafif ağrı zamanla şiddetlenirse Doğum sancısıdır.
          Betus93 herkeste degisiyor kaşık agrim olmamisti sadece belde degisik bir agriydi agriyi tanimlamak cok zor normal bir agri gibi degildi dr bir git istersen
          Dua hicbiri olmazsa diye birsey duymadim ama olabilir de bilemem hic normal dogurmadim sadece normal geliyor bebek diye sezeryana alındım acil ama sadece bel agrisi vardi
          • Dua bunu yanıtladı.
            Harunnisa inşallah belirti verir canım ilk olunca insan bi tedirgin oluyor inşallah hepimizin Doğumu en güzel en hayırlı şekilde olur