Ya kızlar 🙄 12+1 oldum henüz ama bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum ilk değil tabiki ama bilmiyorum catlcam meraktan 1 hafta var daha kontrolüme rüyamda hep kız bebek görüyorum bugün de mesela pasta yaptırıyorum cinsiyetini söylüyorum olyodu 🤭😾☹️ Kafayı mi yedm ne tabiki önce sağlık kız erkek hiç farketmez benim için ama merak iste 😁 bi oğlum war 2 yaşına gireck insallah onda rüyamda erkek görmeme rağmen doktor oğlun olacak deyince donup kapmıştım ben onu hep kız istemiştim oyski 😂🤣🤣 ama çok şükür ki eli ayağı düzgün saglikli bir bebek tek duam sağlıklı olmaları hele su cinsiyet ayrımı yapanlar yokmu deli ediyolar beni kaynana bozuntusu tutturmuş oğlan olsn bu da ne olursa olsn diye benim odun koca da aynı anası ne derse orda.😠😡 delirdm artık bunların yüzünden
Cinsiyet 🙄🙄🙄🙄
Canım kayınvaliden oğlan diye tutturmuş ona kızıyorsun ama sende kız diye tutturmuşsun 😀
Denizgumuskaya canim bende 13+3 gunluk hamileyim.3 yasinda bir oglum var.bende senin gibi acayip merak ediyorum cinsiyetini.persembe gunu kontrolum var.ins gosterir kendini.
Denizgumuskaya ay anim ayni dert bendede var ya kaynana sirf beni sinir etmek icin oglan olsun buda diyor esimde oglan olacak dye tutturdu bende ruyalarimda hep kizkm oldugunu görüyordum dr 21 haftada detaylida anca gosterdi kızım olacakmis kaynanam sevindi zaten beji sinir etmek hosuna gittigi icin diyordu ama esim biraz şok oldu ama suan iyi anlasiyor kızıyla esimde ruyasinda hep oglu oldugunu görmüş inandirmis kendini
Ebraradinn ya benim için hiç fark etmez ki sağlıklı olsun yeterki ama meraktan catlicam 🙄😂😂😂 oğlumu 19 haftalık öğrenmiştik hanı bunu barı erken öğreneyim okadar bekleyemem 🙈😁🤣😂
Denizgumuskaya benım kaynanada aynı oglusumuz olsun ogluslarım haklı der hep sınır eder benı esımde hep kızım olsun derdı bır oglum oldu nasıp belkı bu bebısımız kız olur ama 12haftada erkek dıyebılırım sımdılık dedı dıktor
Ebraradinn bende kız istiyordum mesela ama tutturma degil esim erkek dedikce bende kız diyordum hatta idaaya bile girmistik bende iki cocuk var biri kiz biri erkek hic cinsiyet ayrimi yapmıyoruz ama ikimizde ruyalarimizda cinsiyet gordugumuz icin inatlasma oldu kizim kız oglum erkek diye tartisiyolardi suan kız oldugunu igrenen sustu ozellikle evin erkekleri evin bayan cinsleri nolduuuu bak iste bize hir yandas daha geliyor diye ugrasiyoruz 😁😁😁😁
Harunnisa ya 🙄🙄 ne bilim insan gene de merak ediyor tabiki önce sağlık ama hani bi oğlum var çok yaramaz laf dinlemiyo bide buda erkek olup abisi gibi olursa ben uç tene erkekle delirrim 😂