Flzztpdg weallwantlove canm kanama birikintisi geçmiş bi sorun yok ama kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmiş olabilirmişim bebeğimi bursyaa gidip tahlil yaptrcam bidaki aya
weallwantlove Flzztpdg ah canım ya bu sebepten bebeğini kaybeden o kadar çok insan var ki neyse ki bir teşhis konulmuş ilerisi için önlem olur. Çok geçmiş olsun
Flzztpdg weallwantlove teşhis konmadi canm ondan olabilir dedi test falan yaplmiyormus burda bursaya gidicem yaptrmak için inşallah çıkmaz bisey
Gulsumhayal Flzztpdg Benimde düşmedi ben aldırdım kan pıhtılaşmasından o yüzden sordum 2 ,3 tane beklerlerse mecbur özelde yaptıracağım 😔
Gulsumhayal Flzztpdg damarlarına kan gitmiyor dedi kalp atışı gün geçtikçe yavaşladı en son durdu mecburen aldılar yoksa ne bi kanamam oldu nede bişey
Flzztpdg Gulsumhayal benim hiç bir sorun yoktu birden kalbi durdu ayrıntılı ultrason falan hep iyidi otopsi istediler bizde istemedik kıyamadık kuzuma bakalım kan pıhtılaşması falan varmı diye baktrcam
Flzztpdg Gulsumhayal benm 2nci bebegimdi oğlum var bide 26 haftalikti kziim kalbi durduğunda haftası yüksekti yani
Gulsumhayal Flzztpdg doktor direk kanın pıhtılaşıyor mu baktırmam lazım dedi ister özelde ister devlette devlet hastanesi direk yapar Mı bilmiyorum
Flzztpdg Gulsumhayal bende 2 3 düşükten önce yapmiyolarms galiba dedim seninki düşük değil anı bebek kaybı dedi yaparlar sanaa dedi inşallah sorun ckmadan yaparlar
Dlktpl Kızlar nasılsınız ben yaron bor dr a daha gıdıcem ıkı uc gundur adet agrısı gıbı agrılarım bar bıntırşu olamadım yarın 30. Gunum hamıle olduggumu sanmıyorum ama yumurtam catlamayıp kost olup adetım gecıkto doyede cok korluyorum fıkrı olan var mı sızler nasılsınız
silacetin88 Dlktpl bende de aynı sorun var 11 eylülde düşük yaptım hala adet olmadım doktora gittim beta istedi yarın çıkıcak sonuç 🤷♀️
Tubasim Dlktpl ben de kürtaj sonrası ikinci adetimi yirmi gün gecikmeyle gördüm. Düzensizlik oluyor, test yaptınız mı evde
Dlktpl silacetin88 hakkında hayıröısı olaun kırtajdan hemen sonraki adette gecıkme olabılır ama senın baya da olmus
Dlktpl Tubasim adetten ıc gın pnce yaptım megatıftı ama uc gundur ara sora gogus bel kasık agrım var nıye adet olamıyorum anlamadım kı bugun dr a gıdıcem kost faşan olmasın barı
Tubasim Dlktpl ne yaptınız doktora gittiniz mi? İnşallah hayırlı haberler almıssınızdır. Ben adet söktürücü kullanıp adet oldum
silacetin88 Dlktpl kürtaj olmadım ben kendiliğinden düştü 😥 bu kadar gecikmesi normal mi bilmiyorum psikolojik olabilir heralde
Gursesgurses Bende 22 haftalik bebegimi kaybettim suyumun erken gelmesiyle. Normal dogum yaptim bebegim yasayamadi. 5 ay gecti ustunden. Adetim gecikti 4 gun kan testi yaptirdim dün 7.8 cikti. Doktor yok gebelik dedi. 2 gundur idrar testinde cift cizgi cikiyor. Umutlaniyordum. Ama Allahim yine sinayacak beni galiba..