Flzztpdg Dlktpl Anladım canm allahım bi çıkış yolu verir inşallah rahatlarsınız uzun süre bekleminize gerek kalmaz benm 1 oğlum varken bebek diye içim yanıyorsa sizi düşünemiyorum allahım sabır versin hepimize
Dlktpl Flzztpdg cnm ıyıkı oglun var her sanıye dayanılmaz acı cekıyorum ama ımtıhanım buymus dıyorum Allahım sınavı bıze bu arada senı ekledım dlkkydlntpl kızlar benıde ısteyen ekleyebılır hatta grup kurabılırız acımız hafıfler bırbırımızı bılgılendırırız
Flzztpdg Flztopdag Instagram adresim isterseniz ekleyin dertlesiriz insallah ilerki zamanda birbirimize guzel haberler veririz
weallwantlove Flzztpdg ben epidural normal doğum yaptım. Bana ilk 6 ay demişti sonraki kontrolde 3 ay dedi. Folik asit içiyor musun?
Flzztpdg weallwantlove evet doğumdan sonra maltoferfol verdiler 3 kutu sabah akşam içiyorum sen kullanymsn
Flzztpdg weallwantlove Benim 3 kutu 1 buçuk aylık ilaçlar bakalım bitince doktorum ne onericek yarin kontrol için gidicem doğumdan bi hafta sonra aşırı ağrım olmuştu adet ağrısı gibi gelip gidiyordu hastaneye gittim kan birikintisi var demişti ultrasonda ona baktrcam bide tahlil falan yaparsa diye
Dlktpl Kızlar ben bu ay operasyon u olamıyorum cok yuksek takamlar cıktı bıdahakı aya kaldı mecbur zaten bebek ıcınde sanırım 3 4 ay beklemem daha ıyı olcak rahımde toplamıs olur su maddı ınkansızlık cok kotu
Flzztpdg Dlktpl evet kabul ettim cnm aynen yaşamayan anlamiyo acimizi olur yine diyolar olurda bak benm evladım var çok şükür ama kızımın yeri ayrı oğlumun ayrı
weallwantlove Flzztpdg hadi bakalım bize de yaz buraya habersiz bırakma inşallah önemli birşey değildir. Aynen bir daha olur üzülme diyorlar ama yerini nasıl doldursun kimse onu bilmiyor
Flzztpdg weallwantlove işte yaşamayan anlamıyor allahım kimseyede yasatmasin buda imtihan orda mutlu kuzularımız elden bisey gelmedi gelmiyor 😓😓
Flzztpdg weallwantlove canm kanama birikintisi geçmiş bi sorun yok ama kan pıhtılaşması yüzünden kaybetmiş olabilirmişim bebeğimi bursyaa gidip tahlil yaptrcam bidaki aya
Dlktpl Kızlar evet bız acı cekıyoruz ama ıns cennette kavusucaz pnlara herkes tek olurken bız onlarla olcaz annelıgı o duyguyu orda yenıden yasıcaz
Gulsumhayal Benimde 8+4 de kalp atışı olmadığı için 2 gün önce kürtaj oldum haftaya kontrolüm var bakalım kaç ay sonra dene diyecek birde bana belki kan pıhtılaşman vardır onun testlerini yapalım bidahakine en azından önlem alırız dedi doktor özeller çok pahalı devlet Hastanesi yapıyor mu bunun testini
Flzztpdg Gulsumhayal yapıyor bazı devlet hastaneleri bende yarın sorucam ilçedeyim burda yaplyrmu diye
Flzztpdg Gulsumhayal bursa yüksek ihtisasta bölümü var ama 2 3 düşük olmadan yapılmıyor diye okudum ben bursa mustafakemalpaşadaym burda sorucam bakalım başka bölüm adı altında yapyolarsa bugün yaptrcam yazarım cnm
Flzztpdg Gulsumhayal sordum doktoruma burda yaplmiyorms üniversite hastanesine git dedi 26 haftalıkti benim bebeğim senin düşük değil bebek kaybı onun için 2 3 tane olmasını beklemez yaparlar dedi
Gulsumhayal Flzztpdg Benimde düşmedi ben aldırdım kan pıhtılaşmasından o yüzden sordum 2 ,3 tane beklerlerse mecbur özelde yaptıracağım 😔