OktayMeltemSahin Kızlar Allah nasip ederse yarın yatışım yapılacak suni sancı ile acaba makyaj yaparsam akar mı ? Tecrübeli anneler sizler yaptınız mı merak ediyorum bi yardımcı olur musunuz ?
sudamlasi OktayMeltemSahin akar canım terlersin vs en sade halinle git Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin hayırlı doğumlar🙏🏻
Cismmpoyraz48 OktayMeltemSahin yok cnm ben suni oldum saçımı makyajımı yaptım gittim abartısız yaptım akmadi belki çok sancı cekmedim o yuzden olablir 3 buçuk saat çekmiştim
Zuhalkorkmaz2205 OktayMeltemSahin eyelinerini kuyruksuz çekersen akmaz bence bide maybellinenin bi rimeli var o da akmıyo 😂 çıkınca da bi ruj tamamdır 🤭😍
blackberry118 OktayMeltemSahin Olmaz insallah ama bir sekilde anestezi gerekirse makyajin her türlüsü oje vs yasakmis. Anestezi uzmanları kesinlikle istemiyor.
Ecrindemet Valla benim dogumum haziranin sonunda olmustu kanter icinde kalmistim.Birak makyaji sacimi bile acamadim cok kotu gozukuyodu :)
OktayMeltemSahin Ecrindemet bende öyle olmaktan korkuyorum dedim biraz makyaj yapsam belki kendimi iyi hissederim kararsız kaldım 🤭😀
OktayMeltemSahin Cismmpoyraz48 ay bende az çekeyimde inşallah makyaj yapmasamda olur ama herkes aynı değil işte ne olacağını hiç bilmiyorum 🤭
OktayMeltemSahin Zuhalkorkmaz2205 ayy ben kuyruklu severim 😀😀😍 birde onun için yeni rimel alamam kız 😂😂
Elcnerdgn blackberry118 bunu ilk defa duyuyorum oje icin duydum ama makyaj ilk duyuyorum sszeryanda genelde herkes makyaj yapıp gidiyor ve bende o şekilde gidicem cekim yapılacak cünkü 🤷♀️
Elcnerdgn Canım bence yapma makyaj suni sancı aldıktan sonra sancıların artınca elin yüzün kötü olabilir ter vs gibi bide o vaziyetteyken makyajın cok cirkin olabilir bence yapma yani
blackberry118 Elcnerdgn Ben de instagramda full makyaj görüyorum herkesi ama gttigim hastanedeki anestezi uzmani yasak dedi. Kendi doktorunuzla görüşün bence. Benim hastanede doguma fotografciyi birak eşin girmesi bile yasak.
Elcnerdgn blackberry118 eşin girmek yasak ama fotografcı giricek ve bende makyajlı gidicem sanırım o sizin gittiğiniz hastanede öyle 🙄