1234j Ben 15+4 haftalık bügüne kadar daha kilo almadım 3 kilo verdim mide bulantım vardı baya azaldı çok şükür 💕
Meltemms 50 kiloyla hamile kaldım 23.haftadayım 58 oldum postları okuyunca cok kilo aldığımı düşünmeye başladım 😏
Gmz-gmz Belinay-asel yaaa ben 8 haftalıgım 2 kilo gösteriyor bılantım olmasına yemiyorum ama genede böyle neden acaba☹️😢
Merveasyaela Sabirsizliklabekledigim bende 32 haftadayım 15 kilo aldım. Çok acıkıyorum canım hep tatlı istiyor😊😅
Elif-dmn Elifinannesiiiii ben 26 haftalık hamileyim ve 69 ile Hamile kaldım şuan 79 kiloyum çok güzel kilo aldım 🤣 ama bebeğim için herşeyi yiyorm ❤️
gokceakguncalik Elifinannesiiiii ilk aylarda kilo verdim, ortalarda kilo aldım ve son haftalarda kilo vererek herkesi şaşırttım. Doğuma son 1 gün kala +2 kg ile kapatıyorum hesabı 🤭🤭
Kubra_miray_szr Elifinannesiiiii 31 haftalık oldum hep aynı göbek aynı kilo görenler şaşırıyor 😂😂acaba neden kilo almıyorum yemekde çok yiyorum etraftaki insanlar bana karni buyumeyenin bebeği zayıf olur der ama bebeğim haftasına göre uyumlu 🤔🤔bu milet herşey çıkarıyor korkutuyor insani