Betusemre 28+4 56 kılo başlangıç suan 59.8 gelıyorum bakalım bızı neler beklıyor son ıkı ay kaç alırım cok merak edıyorum tecrübelı anneler yorum atarsa sevınırım
Merveydi Hamile kalmadan önce kiloluydum 68 kiloya ulaşmıştım daha sonra hamileliğim boyunca zayıfladım bende işler ters gitti 😂şu an 59 kiloyum neyse ki bebiş sağlıklı 😍
Bebetooo1 gamzebngaa_dmr aynı benim gibi olmuşsun bizde 27+4 57 ile hamile kaldım 54 kiloya düştüm kusmaktan şimdi 63 64 kiloyum 😂😂
gamzebngaa_dmr Bebetooo1 1 gün var aramızda ama ben çok kilo almışım o zaman ya 😂 son adet tarihim 3 Ocak senin kaç canım ?
Beyza_nurrr15 Hamileliğin 8 haftasında covid geçirdim 12 kilo verdim çok zor bir dönemdi mide bulantıları ağrılar sızılar şimdi de 30 haftadayım verdiğim o kiloyu tekrar almışım ama 6 aydan sonra kilo almaya başladım daha öncesinde sürekli veriyordum
Merveydi MerveA7 bende 25 haftaligim ve bizde kıpır kıpırız😂 yalnız olmadığıma çok sevindim ❣️ sağlıkla dogurmayi ve kucağımıza almayı da nasip etsin rabbim🌸
yagmur_s minigimherseyim ay gerçekten öyle. Fazla kilo sağlık demek değil. Bebeğin kilosu yerinde olsun yeterli😍
Mervetgok Elifinannesiiiii 33+5 deyim 6 kilo aldım. Büyük ihtimalle toplamda 10 kilo almış olacağım 🤪
yagmur_s MomSes 86 yım şu an. 84 85 civarı hamile kalmıştım. Boyum 175 sınırın biraz üstündeydim başlangıçta.
Nerime_ Elifinannesiiiii 28 haftalık ve 15 kilo sanki biraz fazla gibi 😎 ama gören herkes hiç kilo almamışsin diyor nerede bu kilolar anlamadım 😂