ses_seda Kız kimse kilo almamış. Hangi dünyada yaşıyorsunuz. Ben çok dikkat etmeme rağmen 12 kilo aldım şu an 35+6 dayız. 78 le hamile kaldım 90 kilo olmuşum. Hepiniz mi zayıfsınız ya 😂
Sabirsizliklabekledigim 32 haftayım tartılara küskünüm 😔 13 kilo aldım yemeden nasıl duruyorsunuz deli gibi çikolatalı şeyler istiyor canım 🙈
Raskaa14 Sabirsizliklabekledigim kesinlikle haklısın bu çikolata aşkı nerden çıktı hiç anlamıyorum normalde pek yemezdim 😅
Merveasyaela Sabirsizliklabekledigim bende 32 haftadayım 15 kilo aldım. Çok acıkıyorum canım hep tatlı istiyor😊😅
yagmur_s minigimherseyim evet aslında büyüdü ama pek de büyük sayılmaz 😂 ben kilolu hamile kaldım zaten. Boyum falan uzun ama yine de kilom biraz fazlaydı. Hiç kilo almadım. Büyük ihtimalle verdim de. Bebiş 2 hafta önce 1550 gramdı zaten 😂 bakalım son 2 aya girdim belki alırım🤷🏻♀️
M_H Ziynet4459 doktorunuz çok kilo almışsınız diypr mu.Bende 25 haftalık hamileyim 50 kilo ile hamile kaldım 58 oldum aşırı kilo almışsın dedi de
Ziynet4459 M_H hayır kemik yapım da çok iri değil ufak tefek bir şeyim normalde daha yeni belli oluyor karnım😂😂
Tugcaduman Sevg_su bende 36+2 oldum 61 ile başladım ilk aylar hızla kilo aldım sonra durdu iki aydır sabit 74 oldum
minigimherseyim hmmc yoo hayır ben 50 kiloydum 2 kilo aldım sadece 22 haftalıgım ama. Bu zamana kadar 6-7 kilo alan var
minigimherseyim yagmur_s anladım cok iyi gelmişsiniz gerçekten bu haftaya kadar inş böyle tamamlanır cok kilo almadan 🥰 bebişler saglıklı olsunda kiloya gerek yok♥️ 20 kilo alanda 3 kilo bebek doguruyo 8-9 kilo alanda😂
misslavinia1 Senem_11 aynen mide bulantisindan kusmaktan birsey yiyemiyordum yeni yeni yiyorum insallah bakalim bebegimiz saglikli olsunda gerisi onemli degil