Selmusqa Elifinannesiiiii bekarken hep 48-50 kilo arasındaydım hiç üstüne çıkamadım almak istiyordum alamıuorudum hamişe kaldım şuan 24+4 üm 8 kg aldım ben şok 😝 58 kg yim şuan
Sevensevilen EceeVeAnnesi ben de böyleyim. Biraz bacaklarımdan aldım başta ama pilates yaptığımdan beri biraz daha toparlanmış görünüyordu. Nasıl +10 oldum anlamadım. Demek ayak tabanı ağrılarım kilodanmış
Senem_11 misslavinia1 uzulme bende cok kafaya taktım baslarda alırsın ama bulantın kusman olduysa ondan da alamamış olabilirsin kilo bende oyle zor aldım 20 haftalık oldum daha yeni almısım
misslavinia1 Senem_11 aynen mide bulantisindan kusmaktan birsey yiyemiyordum yeni yeni yiyorum insallah bakalim bebegimiz saglikli olsunda gerisi onemli degil
hmmc Az kilo alanlar obez kilolu olduklarından dolayı mı? Bana doktor 15 alırsın başlangıç kilon zayıf olduğun için 17-18 bile alabilirsin demişti
minigimherseyim hmmc yoo hayır ben 50 kiloydum 2 kilo aldım sadece 22 haftalıgım ama. Bu zamana kadar 6-7 kilo alan var
Er-ay18 Emine_phlvn07 merhabalar arkadaşlar benim reglm Haziran 7 idi ben temmuz 3 te beta verdim 73 çıktı aradan 10 gün geçti 13ünde verdim 4864 çıktı ikiz olma ihtimali varmı yüksekmi beta sizce şimdiden teşekkür ederim Allah’ım hepimize kolaylık versin
Arzutyfr Az kilo alanlar hamilelikten önce de kilolarını söyleseler keşke 😂psikolojik olarak kötü hissettim şimdi kendimi😂 ben 54 el başladım serüvene 30. Haftamda 66 oldum fazla mı dedim doktora normal dedi şimdilik
Sinemkocak Arzutyfr boyum 160 59kilo ile hamile kaldim sonra 57ye düşmüşüm simdi 58im ve 23+3 olduk. Hiç yemekten kısmadım hatta tam tersi hic mide bulantisi yaşamadigim icin herseyi yemeye devam ettim yapı meselesi sanırım ama doktorumda 7aydan sonra kilo alirsin demişti bakalim kaç kiloyla kapatcaz 😂
Zehra_nergis Arife2736 bu yorumu görünce moralim düzeldi herkes 30 hafta üstü 3-4 kilo almış ben 20 haftada 2 kilo aldım diye ağlamak üzereydim😄biraz tombul anne olucaz galiba 🙄
Arife2736 Zehra_nergis hiç üzülmüyorum sende üzülme bebisler sağlıklı olsun kilo bizim değil mi alırız veririz yeter ki kucağımıza sağ salim alalım 🥰
Satiyeak Elifinannesiiiii 22 haftaligim 2 kilo vermistim 2 kiloyu geri aldim. Suan almamis gibi sayiyorum.52 kiloyum
M_H Ziynet4459 doktorunuz çok kilo almışsınız diypr mu.Bende 25 haftalık hamileyim 50 kilo ile hamile kaldım 58 oldum aşırı kilo almışsın dedi de