Misssitare Canancndn kilo almak istiyorum ama çok kalorili şeyleri pek yiyemiyorum. Ekmek, tatlı, hamur işi filan. En az 3 lt su içiyorum, ödem oluşmadı çok şükür😊
Oznurozdemir Gmz-gmz hayır ama evin içinde oldukça hareketliyim. 30+4 oldum bu arada bugğn tartıldım 4 kg almışım toplamda 😂herhalde artık alacam
Htcdeniz Caglaklckksl teşekkürler.. renkli ultrason ile detayli ultrsn aynı mi acaba yeniyim bilemediğim den sordum cnm
Caglaklckksl Htcdeniz değil sanırım çünkü ben renkli bi ultrasona girmedim dün. Normal cihazla baktılar detaylı olarak
AysegulAloluAcikgoz Betusemre canim ben 5 aydan sonra kilo almaya basladım 64 65 si daha yeni gördüm Ilk aylar hic tatlı seyler agzima sürmedim canim istemedi 5 aydan sonra tatli seyler yemeye baslayinca kilolar gelmeye basladı 36+2 oldum.
ZeynepDayan33 Denizovski doktorumun soylemesiyle yemeyi kestim ama bu seferde bebişim zayıf kalmış 1800 gram 34+4den gerçekten çok sinir oldum hatta doktoruma kızdım sizi dinledim yemedim bakın bebek zayıf kaldı diye