Gmz-gmz minnoskiz- yok yok bende varım tatlım valla o kadar az yememe rağmen sanırım ödem öyle diyorlar yoksa böyle giderse 🥲
Arife2736 Zehra_nergis hiç üzülmüyorum sende üzülme bebisler sağlıklı olsun kilo bizim değil mi alırız veririz yeter ki kucağımıza sağ salim alalım 🥰
AysegulAloluAcikgoz Peelinn Evet gercekten öyle oldu benim ama hic belli olmadı 24 kilo aldigim kimse inanmadı valla Ikinciyede 53 kiloyla hamile kaldım bakalim aldigim kilolar doğumdan sonra giderse tam istedigim kilolarda olurum insallah 43 kilo olmak istemem yani 50 55 arasi benim vucuda ideal 😊😁
Bebetooooooooooo 20 +1 olduk 80 ile hamile kaldım ,güncel 83 . Yediğim bir şey de yok ama Şişliğim çok var karnım davul gibi hep de gaz kıpırtıları var ve 4 aydan bu yana 6 aylık gibi göbeğim var nasıl geçecek bilmiyorum 😐
sade_bir_anne Hlycngz İnşallah abim teşekkür ederim 🤍 İnşallah sizde sağ sağlim alırsınız kucağınıza 🥰
Canancndn Misssitare ama dikkat edin. Bi arkadaşımda öyleydi. Çok zayıf olduğu için o yüklendi tansiyon problemi çıktı bi daha gebeliğin sonuna kadar tuzsuz beslenmek zorunda kaldı. Erken doğum oldu sonrada
Misssitare Canancndn kilo almak istiyorum ama çok kalorili şeyleri pek yiyemiyorum. Ekmek, tatlı, hamur işi filan. En az 3 lt su içiyorum, ödem oluşmadı çok şükür😊
AysegulAloluAcikgoz Betusemre canim ben 5 aydan sonra kilo almaya basladım 64 65 si daha yeni gördüm Ilk aylar hic tatlı seyler agzima sürmedim canim istemedi 5 aydan sonra tatli seyler yemeye baslayinca kilolar gelmeye basladı 36+2 oldum.