SibelBalciOz Kızlar aventin 125 ml olan küçük boyunu sipariş etmiştim.Yenidoğan uyumluymuş.Eşimde almışken büyüğünü alsaydın diyor.Bunu iade edip 260 ml olanı mı almalıyım o da 1+ olarak kullanılıyor.Ne yapsam bilemedim🤷♀️ Bana fikir verin
Nskyhn SibelBalciOz arkadaşım bana 240 ml olanı almış. Bence çok mantıklı olmuş. Hep kullanılır diğeri küçük bence
NurrrH SibelBalciOz kızım doğduğu günden beri kullanıyorum bu biberonu. Şuan 10 ay 20 günlük. Biberon zaten 0 veya 1 numarasıyla satılıyor. Siz başlık alıyorsunuz ona. Hiç küçük boyunu almadım ben. zaten küçükte olsa boyu büyükte olsa belli aya kadar ben tutuyordum ağzında. Büyüdü şimdi kendi tutuyor. Küçük boy gereksiz bence. Doğduğu günden beri 240/260lık kullanıyorum. Cam kullanıyordum. 1 haftadır plastik olana geçtik. 2 tane cam biberonu attı kırdı çünkü. Son Cam biberonunu kardeşine bıraktım. Dediğim gibi ayına göre ucunu değiştiriyorum. Ek uc alın yani.
SibelBalciOz Cigdemm1 125 ml boyutu da baya küçükmüş ama yenidoğan diye düşünerek bunu almıştım.İnşallah sütüm gelir biberona gerek kalmaz da.Eşimin dediği de mantıklı geldi yani.İnşallah kullananlardan yorum gelir 🥰
Ozqemuhammed SibelBalciOz ben 125 ml cam olanı kullanıyorum bebegim 5 aylık hem emziriyorum hemde günde 4 kere m 90 CC mama veriyorum bence çok büyük olur birde cam almayın kesinlikle tavsiye etmiyorum çocuk kaldırıp içemiyor
Smyye1B SibelBalciOz Şuan 1aylık bebeğim 30ml içiyor anne sütü ile birlikte kendi bebeğimle kıyaskayınca banada büyük çok fazla geliyor 😇
Nskyhn SibelBalciOz evett. Kendisi de 2 yaşında çocuğu var. Bunun akışkanı daha rahat olur falan demişti. O yüzden onu almış
Nskyhn SibelBalciOz yok daha ben kullanmadım ama doğduğu anda da kullanılabilir ona uygun zaten büyük küçük fark etmiyor. Ki zaten kullanılmasa almazdı ben arastirmadim bile. Bunu rahatça kullanırsın dedi. Zaten ilk doğduğu zamanlar ememezse sütüm gelmezse falan şırınga parmak olayı yapacağım sonra da bunu rahatlıkla ağzına alabilir
Nskyhn SibelBalciOz bı de zaten 6 aya kadar falan siz tutacaksiniz bebek tutamaz yani o yüzden küçük büyük problem olmaz. Benim mantığımds bı kere alinmisken tam olsun tekrar tekrar para vermemek daha mantıklı 😂
SibelBalciOz Nskyhn aynen öyle fiyat olarak pahalı almışken iyisi olsun diyoruz,bir de uzun süre kullanabileceği bişey.Teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz🥰
_Arslan_ SibelBalciOz ben büyüğünü aldım göğüs pompası aldım onda lansinoh biberon var küçük olarak gerek olursa onu kullanırım bir ay sonrada diğerine geçerim diye düşündüm 6 ay sonrası başlıklarıda aldım bida zorlanmamak açısından
Eda272780 Ben Birtane cam yeni doğan avent aldım birtanede 240 ml olandan alcm iki tane yeterli bnce 1 tane az olur ☺️tabi sizin durumunuza bağlı
SibelBalciOz Eda272780 aynen keşke imkan olsa da ikisini birden alsak 😞 ikisi de kullanışlı bana göre