KuzeyinAnnesiiiiiii Rukiyeoz maşallah gerçekten az kaldı günler geçtikçe insan dahada ağırlaşıyor. Bugün yataktan eşim kaldırdı desem yalan olmaz 😂😂
slmcnm2503 Son 29 gun 💕 dun evimin temizligini bitirdim hastahane cantamiz hazir sayilir ❤️ Bugun agrim var hic kalkmadim saglikla gelsinler insallah 😍
Imaram3 KuzeyinAnnesiiiiiii ay benim de inan ki sicaklar dan klimalı odadan çıkamıyorum. Alış-veriş de kiyafet bakım malzemeleri ve beşiğini alcağım için kafam rahat gibi duruyorum 😂🙊
tatliiannnee KuzeyinAnnesiiiiiii cok zorluyor bacım memleketim adana gerisini sen düşün sıcak benı mahvetti artık nefes alacak halim yok 31+2gunluk hamileyim Allah affetsin de dogsun artık dıorum hatta 2 ay uyusam kalk dogum yapacaksın deseler cok ıyı olur
Arasss6761 Son 42 gün ama erken doğum riskim var doktorum 38. Haftayı görelim dedi inşallah görürüz 🙏🥰 eğer öyle olursa doğum Ağustos 2. Haftasına geliyor çantamı hazırladım ama kendim için bı kaç birşeyim kaldı onları da haftaya Perşembe kontrolüm var o zmn Alacam artık çok ağırlaştım ve ayaklarım çok şişti
Pinpirikanne tazebiranne_hg04 evet sorma bnde agostos başını bekliyorum temizlik için ama hep aklimda hiç çıkmıyor 🤣🤣🤰
Pinpirikanne KuzeyinAnnesiiiiiii sicak ağrılar idare ediyoz cok şükür yine de kıyafetleri yikaidm utuledim yerlestrdm hastane çantamı hazrladm tam olarak….bekliyorum temmuz çıksın agostos başı gıbı storlar halilar yikamaya vercem temizlige girisecem Allah izin verirse 🙏🤰
Twinmommm Bizde 31. Haftamdayız ikizlerimle benim dip temel temizlik bitti çok şükür 2 haftadır bir genel temizlik yapıcaz eşimle birlikte doğuma artık 😇 onun dışında bende biraz stres biraz korku ve merak var. Evde sürekli bebekler için hazırlamadığımız bişi var mı diye dolanıp duruyorum. Bu hafta da bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirecez doğum çantamı hazırlayacağız bakalım kayınvalidemlerle ☺️ Temmuz sonunda da baby shower yapıcam öyle vakit geçirmeye çalışıyoruz inşallah 37-38 içleri görürüz 😇🙏🙏
hukukcuanne_06 KuzeyinAnnesiiiiiii 32+6 şu anda. Çok çabuk yorulur oldum. Bebeğin hazırlıkları yapılacak çanta falan hazırlayacağım ama gözümde büyüyo, bugün evde biraz temizlik yaptı eşimin ailesi ben bir şey yapmadığım halde ayakta dönmek bile yormuş uzandım yatıyorum şimdi kalkıp su içmeye dermanım kalmadı o derece :(
Tugbalsengi 25 günüm kaldı , eşyaları yıkadım bir kısmını ütüledim yerleştirdim daha ütülenecekler var , hastane çantam hazır değil , ayaklarımın şişinden üzerine basamıyorum , hele ev temizliği offf rüyalarıma giriyor nasıl yapıcam bilmem 🤷🏻♀️
Brckose61 KuzeyinAnnesiiiiiii Ben aslında önceden aldım yıkadım ama yine yikayacagim , evimi de temizlemedim daha ve çantamı da hazirlamadım oturuyorum anca 😀😃 Allah nasip ederse eylülde doğum
Bayancorek KuzeyinAnnesiiiiiii 32+3 , iyi gidiyor çok şükür. Zaman çok hızlı geçiyor, ne ara bu kadar oldu bilmiyorum hiçbir şey anlamadım. 🌸🤗
Nurcantas65 Son 50 gün kaldı. Evi siliyorum iki günden bir baştan sona. Ani enerjim düşüyor onun dışında sıkıntım yok Allah’a hamd olsun. Ağustosun 10-15 de annem gelicek İnşaaAllah bakalım 😊
acemianneee_31 KuzeyinAnnesiiiiiii son 25 gösteriyor uygulama Ağustos bası sıcaktan ölüyorum çanta elbiseler hazır doktora gidip geldikten sonra duvar falan Silicem 🤦🏻♀️