Kızlar 36+3 üm her soran. Oo az kalmış doğunca görürsün diye heves bırakmıyor gerçekten çok mu zor anlamadım hele ilk aylar sevemiyorsun bilmem ne gibi şeyler deniyor
Doğunca görürsün
acemianneee_31 öyle de güzel sevdim ki, hep üzerimde uyuttum. Misler gibi sevdim sardım emzirdim. Bol bol sarıldık uyuduk. Allahım herkese nasip etsin. Kendileri huysuz aksi insanlar, istiyorlar ki herkes onlar gibi zorluk görsün. Aldırmayın.
acemianneee_31 hiç dinlemeyin öyle diyenleri elbette zor süreçler oluyor yorgun uykusuz kalıyorsun fakat bebeğiniz size herşeyi unutturuyor sabaha kadar uyumayıp bazen ağladım zamanlar bile oldu yorgunluktan ama bir gülüşü bir anne diyişi size herşeyi unutturuyor aklınıza bile gelmiyor😍 sevemiyorsun diyenler halt etmiş öyle çok seviyorsunuz ki evlattan öte hiçbir şey yok sadece şöyle bir fark var biraz daha büyüyüp size tepki vermeye başladıkça daha çok anne baba olduğunuzu hissediyorsunuz 😍 sevginiz her daim aynı olacak ve ilk günden itibaren çok seveceksiniz onlardan öte hiçbir şey yok..
Maalesef bende maruz kalıyorum ve sinir oluyorum 18 haftamdayım halsizlik. Var sürekli yatıyorum yok bunlar iyi günlerin dpgunca gorursun evim batmıyor mesela yok bebek olunca gorursun yasayıp goruruz yani sizene
heavenplease inşaAllah yanılırlar
acemianneee_31 ben 3 tane kayıp yaşadım çocuğu olan herkes olunca bole gezemiceksin olunca Gorceksin uyu uyu daha sen simdi yine hamileyim inşallah ilerler ve ben ona ole güzel bakarım gezeriz de gerekirse uykusuz da kalirim geceleri sabahlara kadar agladigimdada uykusuz ve yanımda kimse yoktu boş boş konuşuyorlar yapmasaydınız madem o zaman bu kadar zirlicaksiniz diyorum artık 😒
Edanurozdmr son haftalarda artıyor özellikle
Pijamaskeliler ah inşaAllah olur anlamıyorlar insanı gercekten
acemianneee_31 bunu diyen insanların çoğu yanlış bilgilerle çocuk büyütmeye çalışıyor haliylede zorlanıyorlar herkes kendileri gibi olacak zannediyorlar
acemianneee_31 Zor olabilir de her bebek kendine özel yani. Benim çok güzel geçmişti ki kızım cok sessiz sakin bebekti cok güzel uyurdu sorunsuzdu o yönden 9 ay ağlama sesi yoktu .Bıyudulce cirkefleşmeye başladı hanfnedi ağlaması başladı 😂😂😂😂
acemianneee_31 İlk oyle derler sonra cok çocuklular tek çocuk hiç çocuk bak doğunca gorcen 2. 3lü derler .Derler de derler susmazlar 😂.O yüzden hiç umursama herşey olacağına varıyor istersen herşey güzel oluyor 🌸.Cok çocuk tek çocukla alakalı olan bi durum degil yani inşam vücudu herseye alışıyor zamanla .
acemianneee_31 ılk aylar bebeği mi sevmıyormuşsun anlamadım🤔sadece cocuk yeni doğdugunda gaz problemı vs oldugu ıcn ve bazı bebekler cok ağladıgı ıcn onunla ılgılenmekten kendıne bakamıyorsn hatta kendı ıhtıyaclarını bıle goremıyorsun yanında yardmcı şart.bu donem boyle gecıyor ama sonrası güzel bnce.sevmemek gibi bı olay olmuyor.sevmeyecek olan yapmasın cocuk haksızmıyım? Stres ve uykusuzluk dolu bır dönem.tabu bazı bebekler uyumayı cok sever az ağlar zorlanmazsn bıleemem.benım bebegım erken doğdugu ıcn kolikti.saatlerce ağlıyordu kaç kere doktora goturdum.ama bıseyı cıkmadı.sabaha kadar ağlıyordm artk uyumak ıstıyorum dıye 4 ay her gun uykusuzdm ve yardımcımda yoktu.ıns sızın yardımcınız olur en azından ılk 3 ay onemli.suan 2. Bebegme hamıleym kızım 2,5 yasında.oğlum olcak allahın ıznıyle.annelık koly değil cokta toz pembe bakmamak lazım.bebeğim olcak 7/24 sevcem olmuyor sevıyorsun da genelde streslı oluyorsn uğraşıyorsn sureklı.
acemianneee_31 tabikide zor herseyin bı zorluğu vardır ama evlat başka bişey anlatamam yani yasamalisin insanları aldırma canını sıkma boşuna yani doğum yapacaksın az kalmış o nasıl konuşma öyle anlamadım ben
acemianneee_31 sırf bu muhabbet yüzünden korkuyorum artık doğurmaya 😢 sanki son güzel günlerimmiş gibi geliyor böyle söyleyenler yüzünden
ankakusu_2022 bende son günlerini iyi geçir falan yapıyorlar