Deletedmom52620 aylakiral ben bugün mahvoldum o yüzden sordum başka benim gibi yaşayan var mı diye 🥹🥹
MaxMom Acı turşu, acı biber vs. harika bir şey ama gebelikte hemoroid riski zaten cok fazla bir de acı ve baharat tüketilirse yakın zamanda “ hemoroidim oluştu ne yapmam gerekiyor” diye post yazmak zorunda kalabilirsiniz. Dikkatli olmakta fayda var.
Deletedmom52620 Deletedmom727272 hahaha bende etki olmuyorda karnım aşırı ağrıyor bugün gaz mı yaptı ne yaptıysa dedim sorayım şu çitlenbiklere 😂😂
Deletedmom727272 Deletedmom52620 valla bazen dokunmayan şeyin dokunası geliyor😅 sal bacım sal uzak diyarlara😂
Deletedmom52620 Minigim38 çiğköfte de yiyorum yanına acılı şalgam hiç sevmezdim ne olduysa şu bir haftadır yediriyor acayip yoksa ağzıma sürsem acı da
Deletedmom52620 180720 benim çıkarken mükemmel o konu da sıkıntı yok durduğu süre zarfında mideyi mahvediyor 😂😂
180720 Deletedmom52620 rennie duo iç kız baya iyi geliyor ben sürekli mide yanması yaşıyordum son 1 haftadır çok şükür hepsi bitti 😂
Deletedmom52620 Mine_01 bende eşim yapmış birde yedirtiyor yedikçe de midem ağrıyor karnıma acayip vuruyor
Deletedmom52620 Sumiire belli mi olur bende azaltacağım karnıma çok ağrı yaptı dedim sorayım benim gibi olan varmıdır acaba ya bende bırakayım bari
Sumiire Deletedmom52620 zaten belli bir haftadan sonra yedikleri izin tadını alıyo diyolar nekadar doğru bilmiyorum da ben ciğköfte falan yediğim zaman aşırı haraket ediyodu
Deletedmom52620 Sumiire evet belli bir haftası var emiliyor yedikleriniz belli bir kısmı tat almaya başlıyor bebeklerin bende duymuştum bunu emiliyor direk gitmiyor benim kızçede sürekli hareketli maşallah ne yesem babası gibi obur olacak herhalde 😂😂
Vicibici Deletedmom52620 Sabah dışında tüm öğünlerde tüketiyorum. Acısız yemek bana tatsız tutsuz bişey yemişim hissi veriyor 😂 midemi yaksa dahi vazgeçemem böyle bir sevda bizimkisi❤️