sabi_sf _almirasmom bende 4+6 hamileyim, su gibi akıntım oluyodu ,dün hafif kahverengi iç çamaşırımda az bi leke gördüm ,hala doktora gitmedim. Randevum pazarertesi. Sizde şimdi geliyomu kahverengi akıntı? Bende sünden beri hiç bi şey yok akıntı
_almirasmom sabi_sf gelıyor doktorum normal dedı bende aksam gıttım ozel doktora kesede kanama alanı yok embrıyo olusmaya baslamıs dedı sadece yat gunde ıkı kez folık asıt al progestanını ıc sorun yok dedı
Semra007 _almirasmom böyle ben de de oluyor.5+2de başlamıştı.kanama alanı yok dedi doktor.progestan kullanıyorum bazen oluyo yine
_almirasmom Semra007 evet evet ara ara oluyo hep gelmıyo dun basladı 100 mg progestan ıcıyorum gunde 3 kez bırısıde enfeksiyon varıdr dıyo o zaten herkes var ama alakası olcanı zannetmıyorum ya
Semra007 _almirasmom ben doktordan geldim şimdi kese büyümemiş vücut atmaya çalışyomş.kalkmadan yatıcaksın dedi.1 hafta sonra bakıcak bebek oluşmamışsa kürtaj olcakmışım
_almirasmom Semra007 ya gercektenmi Allah ım evladını sana bagıslasın bol cevız ye avokado ye tutunsun ya 🥹