Emineklccc Serap2018 yanlış bilgi vermek istemem ama ben gecen sene sezaryen 2 bucuk milyara oldum sigortaliyim bu sene normal doğum 15 bin sezaryen 7 binden başlıyor diyorlar
Ebrucum dentin hayır bizzat liv hastahanesini atasın doğum fiyatlarını sordum normal 5050₺ sezeryan 5500₺ dediler
Gamze_toydemir Serap2018 Ben özel yaşam hastanesi Ramiz dursun var muayene ücreti 250 normal 3300 dediler sezaryen 3800 dedi ilk çocuk
Gamze_toydemir Serap2018 Ozel hayat hastanesi abdulhamit soysal muayene ücreti 180 olmuş sezaryanda 3300 normali de hastane bizzat doktor diyor dedi ilk çocuğa
Zynpyvz Bır kaç arkadaşımın yaşam hastanesinde esın bılıgı onermıstı bnde orda başladım hastası bıraz fazla ama baya bılgılı güzel rahatlatıyor,220 muayene ücreti
3minnosanasii Serap2018 bende ncr hastanesinde Emel peri Canbolat’a gidiyorum sigortalı 265₺ muayenesi,sezaryene de 4 bin felan denilmişti
Eda272780 Hatem hastanesi yılmaz Gencoya gidiyorum kesinlikle bir kere gidin anlarsınız ne kadar iyi bir doktor olduğunu ilgili hersy sormadan söylüyor
Nazanin Evet kesinlikle Esin Hoca.Benim ikinci gebeliğim yine Esin Hocayı tercih ettim.Cok güler yüzlü ve ilgili
Minnosbaby Serap2018 muhtemelen aynı senede doğum yapmışız canım kızım 2018li oğluma hamileyim şimdi valla bende o kadar veremem konuştum bugün ama maalesef yardımcı da olmuyor değiştirecem doktorumu doğuma 1 ay kala
Qnl Emineklccc yani normal doğumsa bir ver tecrübe önemli ama sezeryan için güvenmezdim ben eski teknik eski usul siye düşünürdüm bilemedim 🤷♀️
kubra_zmnsz Serap2018 özel muayenehanesi var canım ücrette muayene 400 doğum için hastaneye göre değişiyor liv 10bin Sanko 9 bin