Senemturan Esrakky evet bebekler cabuk buyuyor ama ilk yeni dogdugunda buyuk alip da cuval gibi durmasini ben sevmiyorum ya bende 5 takim var altli ustlu 1 tanede yeni dogan tulum 14 gunluguz suanda 40 i cikana kadar olur buyuk ihtimalle zibin olarakda 12 tane var elimde suan ki en cok zibin kullaniyorum ben kakasi tasiyor filan bazen yeni dogan 2 tane digerleri 0 3 onlari karisik giydiriyorum. Ben kilosuna boyuna gore 40 i cikdikdann sonra kiyafet alisverisi yapmayi dusunuyorum.
cahillesohbetikestim Esrakky yenidoğan 0-3 ay 1-3 ay hepsi 40 ı çıkana kadar anca giyebiliyorlar canım az al sen diğerlerini biraz büyük alabilirsin bebeğin büyüme hızına göre
Yerfistiklarininannesi Esrakky iki hastane çıkışı bide iki takim alt ust alsaniz yeterli sık yakarsınız abartmaya gerek yok bende bazen okuyorum.oyle cok aliyolar ama ilk kizda uc takim bi hastene cikisi vardi yeterli geldi
Emily37 Esrakky bende hastahane çıkışını ve birde birkaç badiyle ayaklı altlardan aldım 0-3 ay olarak.Geri kalan herşeyi 3-6 yada 6-9 ay aldım.benim ilk bebeğimde herşeyi minik aldık ve çoğu şeyi giydiremedik bile büyüdü birden.Şimdi bir tık büyük alıyorum ki rahat kullanabileyim
cileklicookie Esrakky yanlış bana 38 de ve 39da 3800 denilen bebegim 2745 dogdu 3 aylik aldigim kiyafetleri 3-4 aylik olunca ancak girebildi kucuk elimde hic kiyafet yoktu her ay 1 kilo almiyorlar sadece ilk ay 1 kilo aliyor net sonraki ay 700-800gr sonra 500-600 gr seklinde ilerliyor. 49 cm boyu vardi dogdugunda 3 aylikken 52 cm olmustu yani aylik 1 cm seklindeydi mesela
Hulus Ben 0-1 ay 5 takım aldim 0-3 ay 6-7 takım cunku ha deyince yikayamiyorsun küçücük şeyler hemencecik yikanmiyor. Yegenlerimden biliyorum çünkü 3 bucuk kilo doğdular 0-1 ay bile bazen büyük geliyor içinde kayboluyorum 3-6 lar iki tur döner üstlerinde 🤭
Usnac1995 Yeni doğan bebeğe 6-9 ay almak çok saçma ya. Kocaman kıyafet niye giydirilirki bebeğe. Ayrıca kış bebeğine kışlık 6-9 ay alırsın, asıl kıyafetin olacağı zaman yaz gelir ve giyemez . Biraz da üstüne yakışmalı bence :)
Degisken89 5 takım 1..2 tulumla üç ayı geçirirsiniz.asıl önemlisi bebeğin kilosu ve iştahı aslında.ben ilk çocuğumda herşeyi eskitene kadar giydirdim.yavaş büyüdü çok hızlı kilo almadı.ama ikincide çoğu şeyi 2..3 kez ancak giydirebildim.