kuzeyinannesi- Bende hamileliğimin başında sigara içiyordum. 7. Haftasına kadar da içtim, zaten hamile olduğumu da o zaman öğrendim. İlk 2-3 gün sigarayı yakıp,bir-iki fırt çekip attım. Olmayacağını düşündüm. Sonra sigaranın zararlarını okumak için bir foruma girdim. Forumda biri şunu yazmıştı bir tanıdıkları varmış ve herkes hamileyken sigara içiyor diyip içmiş. Çocuğu gayet sağlıklı doğmuş fakat 3 yaşına geldiğinde anne hamileyken sigara içtiği için çocuğunu bir rahatsızlıktan kaybetmiş. Bunu okuduktan sonra aklıma sürekli bunu getirdim değer mi dedim, bu belki 1.5 senelik bir süreç. Önünüzde inşallah upuzun bir yaşam olur. 1.5 sene minik canlarımız için sigarayı bırakmak çok zor olmasın. Sonra yine devam ederiz zaten. Kendimi hep dayan içersin dedim. Şuan 33. Haftadayım. Sanırım 24-25. Haftalarda canım istediği için sigara içmeye yeltenmiştim. Yaktım ve o kadar iğrençti ki, bunu nasıl içiyormuşum dedim. Şuan İnanın sigara aklıma bile gelmiyor. Ama doğduktan sonra ki süreçten sonra yine içerim diyorum. Aklınız yine içebileceğinizde olsun, çocuğunuzun sağlığında olsun. Gerçekten zor ama asla imkansız değil🙏🏻