Isabella06 ipekveatlas yok her bebek olmuyor en azından benim etrafımda olmadı bu yüzden sordum. 3500 doğdu 3550 çıktık hastaneden biz
Isabella06 ipekveatlas kız kardeşim de 3200 doğurdu 3200 çıktı hastaneden. iri doğunca kilo kaybediyo diye okudum o yuzden sordum. tesekkurler
ipekveatlas Isabella06 aa cok sasırdım bana ebe her bebek kilo kaybeder demisti bende onun yalancısıyım zaten kilo alımı olmadan beni cıkarmadılar hastaneden 3750 oldu 3. gün öyle çıkabildim ama zaten ödem sislik vs anca
D-vitamini ceren_1411 Bende 40+2 olarak devam ediyorum😂Bekliyoruz pazartesi kendi dr.geliyor nasipse bakalım ne diyecek en son banada baş aşağı ama kanala girmemiş demişti .🤗
ceren_1411 D-vitamini bizim ki bayadır baş aşağı pozisyonda 😌24.haftadan beri hemde🥴hep erken doğum riskim vardı o yüzden şimdide gelmiyor😂
D-vitamini ceren_1411 Benimde suyun fazlaydı 32.haftada erken gelebilir demişti.Simdi 40+2 yim beklemeye devam 😂
Tatlimm cinsel iliski sıkligini artirmaniz size yararli olurdu acilmaniz artar rahim rahatlar bi de yediklerimiz ictiklerimiz etki ediyo bi de gergin olup surekli dogacakmi diye dusunmekte vucudu kasar rabbim yardimcin olsun
ceren_1411 Tatlimm cinsel ilişkiye hala devam ediyoruz sırf açılma olsun diye 😖çok gerginim bu etkiliyor olbailir
Isabella06 ipekveatlas evett okudugum yerde zor dogumlarda (genelde iri bebekler zor doğar zaten) bebek sıkıstıgından veya suni sancılardan epidurallerden az da olsa sistigi yazıyordu. dogrulugundan supheliyim ama bi mantıklı da gelmedi degil. epidural veya suni sancı da almadım ben hic. bu yuzden sordum tesekkurler
ipekveatlas Isabella06 ben ikisini de aldım.. 2 gün boyunca suni sancı son gün epidural aldım ama o da uyusturmadı bebeğim iri olduğu icin kanala düzgün pozisyonda giremedi ve bu pozisyon epiduralin calısmasını engelliyomus. ve sürekli kasılmalar sancılar derken bebeğim sıkıştı iki gün. büyük ihtimalle giden gramlar şişkinliği ve ödemleriydi
Isabella06 ipekveatlas cok gecmis olsun, neyse ki sag salim yaninizda evladiniz. ama cok cok zor günlerce cekmissiniz