Ozum12 Sağ kasığıma bıçak saplanır gibi ani girip çıkan bir ağrı var bugün ilk defa iki kere yaşadım başına gelip ne olduğunu bilen varmı ?
Damlakaraduman Ozum12 canım aynı sıkıntı bendede var 31 haftada başladı benim sol kasığımda ağrı giriyor doktoruma sorduğumda yalancı doğum sancıları normal hiç korkma çok şiddetlenirse ve günde 4 5 kereden fazla olursa gel dedi
Arztmn Ozum12 devam etti sabah acile gitmistim 3 gece hastanede yatırdılar erken doğum riskinden dolayi şuan 37. Haftadayiz doğumu bekliyoruz:)
Mervekrz Benim yürürken filan kasılıp ağrı giriyordu önceki sezeryanlara bağlı olarak iç dikiş yeri incelmiş oyüzdenmiş ağrı. Dikkat ediyorum kanama vs. Olursa hemen. Doktoru arıyacağız.
Ozum12 Mervekrz geçmiş olsun canım ama benim ilk gebeliğim ve bugün ilk defa başıma geldi iki kere farklı zamanlarda aniden girdi anlık ağrıydı
Ozum12 Damlakaraduman bende önceden karın ağrısı gibi oluyordu 29 haftada onu doktoruma sorduğumda yalancı sancı demişti artarsa biz normal hastaneyiz buraya boşa gelme birşey yapamayız demişti🤦♀️araştırma fakültesine git erken doğum vs karşı onlar önlem alabilir demişti şimdi agrı daha keskindi ve direk kasığımda oldu bi anda canım yandı demekki günden güne artıyor ağrı şekli