Merhaba anneler ve adayları,

1. Haftalarıma yaklaşırken artık bütün eksiklerimi halletmek istiyorum ve sonrasında da yavaş yavaş hastane çantası hazırlayacağım. Kıyafet alışverişini tamamladım hatta beğendiğim 1-2 yaş kıyafetler bile aldım ama henüz biberon emzik gibi ürünlerin hiçbirini almadım ve günlerdir araştırıyorum hangisi daha kullanışlı kim hangisinden daha çok memnun kalmış diye. Anladığım kadarıyla hemen hemen herkes philips aventin ürünlerinden almış ama benim bi sorum var size yani bi biberon 200 tl ve 0-6 ay yok 6+, 12+ diye de kategorileri var biliyosunuz var şimdi ben yenidoğan için yaklaşık 2-3 biberona 600-700 tl verip 6 ay dolunca tekrar mı biberon alıcam? Emzikte aynı şekilde. Burada açılan postlarında neredeyse hepsini okudum herkes philips almış yani bu yüzden nedense sinirliyim 😁 hiç kimse de wee aldım dememiş ya da böyle ucuz markaların adı asla geçmemiş. Hadi beni bi aydınlatır mısınız artık bende bi sonuca varayım da alayım şu eksiklerimi.

Cnslrsln bende aynı durumdayım şu an parasını geçtim her altı ayda bir yeni biberon almak zorundaymışım gibi hissediyorum sabit bir biberon alıp meme ucunu değiştirerek bebeğin ayına göre ayarlayamaz mıyız

Cnslrsln Biberon için Lansinoh önerebilirim. Paket şeklinde almıştım ben yeni doğan 6+ 12+ gibi bir durumu yok. İçinde büyük ve küçük iki biberon, 3 tane biberon ucu var (az akışkan, orta ve hızlı). Oğlum 10 buçuk aylık biberon falan değiştirmedim sadece ucunu değiştirdim daha akışkan olanı kullanıyorum.

Cnslrsln Valla ben henüz bir iğne bile almadım ama marka diye kalkıp bir biberona ya da emziğe 700 TL bayılamam. Sanki analarımız bizi 700 TL’lik emziklerle büyüttü 🙄

Cnslrsln Avent’i, biberonun ucu anne memesine benzediği için tercih ettim. Bebeğin meme reddi yapmaması açısından.

Cnslrsln sen phlips alırsın bebek wee emer o nedenle markaya çok takılma canım 😊

Cnslrsln hiç avent falan almadım valla wee 2 tane biberon aldım 2 tane emzik aldım emmezse eğer onları alırım ilk direk onu denemicem birde alıp emmezse boşa gidebilir o yüzden ucuz aldım

DefneErva valla benim bebekliğimden kalma biberonumun markası NUK bekeemkdmf philips hak getire

alonee ya zaten bu söylemlerden dolayı tedirginim. Meme reddi yaparsa bilmem ne. Benim ilk bebeğim bir tecrübem yok iki tane yeğenim oldu onlarda da hiç duymadım böyle bir şey kolik bebeği bile hamile kalınca burada öğrendim.

Cnslrsln ucuz olanlar dandik çünkü. Dandik olmasından kastım bir çoğu bpa içeriyor. Petrol atığından yapılıyor. Bahsettiğiniz markanın ürünü bpa içermeyen içeriği en temiz olan marka olduğu için daha çok tercih ediliyor sanırım. Öyle 100-200 liralık ürünlere pek kaliteli değildi. Baktığım zaman bir çoğu bpa içeriyordu.

Cnslrsln
                    Valla ben biberonunu 2 li olarak a101 den aldım 22 TL ye 😂
                    Emziğini wee aldım geçen de seç markete gelmişti 6 TL’ye 2 tane aldım 😂
                    Ne gerek var o kadar para bayılcam onlara gider başka bir ihtiyacını alırım daha gerekli olan, ki ben hiç emzik tutmamışım bebekken bakalım benim çocuğum tutacak mı…
                    Görümcem Philips in biberonunu aldı geçen biri kırılmış gitti yazık oldu, aynı şekilde Philips in emziğin aldı çocuk emzik tutmadı 🤷🏻‍♀️
                    Her bebek bir değildir…
                    Kullanıp kullanmayacağım garanti olmayan bir ürüne o kadar para vermek istemedim hiiiçte pişman değilim 🤷🏻‍♀️😂

Cnslrsln Valla benim bebekliğimde annem mahallenin bakkalından bulduğu biberonu ya da emziği almıştır 😂😂 yemeye ekmeği zor buluyorlardı, kaldı marka biberon almak 😂😂

Mysaa markaya takılmıyorum zaten ama kolik bebek biberonu işte meme reddi olmasın diye biberon anca bu markalarda var ve bunlarda pahalı bende herkes bunlardan almış buna şaşırıyorum

Cnslrsln Çok tercih ediliyor bu sebepten dolayı. Ben açıkçası yenidoğan hassas bi dönemde olduğu için bunu tercih ettim o tür sıkıntı yaşamamak adına. Sonrasında daha uygun fiyatlı biberon almayı düşünüyorum.

2 li aventin emzigini aldık fakat aventin biberonlari cam oldugundan dolayı ağır ve pahalı o yüzden lansinoh önerisi üzerine bende biberon tercihimi lansinohtan yana yapacağım

Deletedmom7373700 valla ben hiç biberon içeriği araştırmadım sizin kadar bilmiyorum. Ama ufacık biberonunda marka altında 200-250 tlye satılması beni rahatsız etti. Bi tane biberonla da büyümüyo ki çocuk