kuzeyinannesi- tazemommyy28 yok ya normalde 425 falanmış ama bize indirim var 375 tlye geliyor hatta beta için kan verdim 45 tl idi doğumda bilmiyorum ama 10.000 - 15.000 diye tahmin ediyorumm
tazemommyy28 kuzeyinannesi- doğum ücretini bilmiyorum da muayene ücreti 500 bize zam gelmiş 400 veriyorduk
Tugcender kuzeyinannesi- İskender koşan defacto var yok üstünde onun arkasında kalıyo özel ada kliniğinde bi görüş istersen bende söylerim yarın gidince belki daha uyguna gelir
Tugcender tazemommyy28 bizim Amerikan hastanesinde planlanıyor 18 20 arası gibi bi ücretten bahsediliyordu Acıbadem ve Amerikan hastaneleri hemen hemen aynı demişlerdi ücret için
kuzeyinannesi- Tugcender çok pahalıymış bir de bu sene için seneye kim bilir ne kadar olacak valla yandık 😂
Tugcender kuzeyinannesi- benim doğum Aralık inşallah rabbim sağlıcakla kavuştursun. Belki biz doğurana yeni hastane açılır güzel olursa devlette doğuruveririz 🤭
kuzeyinannesi- Tugcender inşallah sağlıkla kucağınıza alırız yeni hastane bodruma kuruluyor yalıkavak yoluna girerken sağda ama tabi kaç seneye açılır bilinmez tahin oluruz büyük ihtimalle 😂
Tugcender kuzeyinannesi- amin 🙏🏻 Cümlemiz sağlıcakla inşallah yeni hastane kışa açılacak diye duydum ben umarım öyle olur
kuzeyinannesi- Tugcender güvençerlere gittğm kuzum bakalım birdahaki ay da senin dediğin iskender beye gitmeyi düşünüyorum inşallah herşey çok pahalanmış ücretler çok fazla ne yapacağız bilmiyorumm
Gulays tazemommyy28 bende Söke’de oturuyorum bir kez milasta bir dr.var Ali kavas ona gittim çok memnun kaldım ama benim durumum çok karışık ve her Dr. Kabul etmiyor şuan Aydın’da dr.um ama Ali beyide tavsiye ederim o dönemde çok güzel ilgilenmisti
Tugcender kuzeyinannesi- 500 lira olmuş bizim ücrette devlette iyi bi doktor bulsam hemen gidicem valla
Minikoveannesi tazemommyy28 acıbademin muayene ücreti 900 olmuş dediler. Bugün medlife a gittim 400 verdim. Medlife daki doktor sanki detaylıdaymışız gibi 10 dkk baktı gayette memnun kaldım.
tazemommyy28 Tugcender bizimki de 500 olmuştu en son doğurana kadar kaç olursa artık bodrumda mıydınız sizde devlette cenap hoca varmış önerdiler ayın 5ine randevu aldık gidicez
kuzeyinannesi- Tugcender evet çok ciddi paralar istiyorlar birde ben serklaj olacağım bunun doğumuda var allah nasip ederse ama maalesef o kadar gücümüz yok
Minikoveannesi tazemommyy28 o doktoru tanıdığım hiç kimse önermiyo. Giden ya da giden tanıdğı olan herkes çok kötülüyo
Tugcender tazemommyy28 Cenap a asla gitme bana çok kötü anlattılar onu ağlayarak çıkmanı istemem odadan çok sert davranıyor insana diyolar