E1619 Sehrbnon122 benimki de 15 de kız dedi ama daha kesinleşmedi hayırlısı bakalım. Allah Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Byucurtma Sehrbnon122 bende seninle aynı durumdayım ama veren Allah öyle rahatlamaya çalışıyorum inşallah sağlıkla gelirler
Nrsh08ilkbebegim Betul0707 🥰 Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin Adetiniz kaç gün geciktikten sonra kan testi verdiniz acaba İçimi Bi heyecan sardı siz öyle diyince 😇
Ysm0307 Emine_phlvn07 iki ayrı kese mi göründü ben 6+6yim daha doktora gitmedim yakınlarım rüyasında hep ikizim olacağını görüyor o yüzden ilgimi çekti
Meltemyll Ysm0307 bende o şekil hep rüyada görüyorum smdi yarin gidicem bakalim nasip Rabbimden herseyy
Yeniannesyma Twinmommm herkes spor yap yürü falan diyor ama aşırı şişim zor hareket ediyorum acaba spor yapmamız lazım mı yine de
Twinmommm Yeniannesyma Valla kuzum açıkçası spor yapamıyorum elimden geldiğince evin içinde gezinmeye çalışıyorum bende şekerde çıktı ama hareket edemiyorum valla çok da ne yapayım idare etmeye çalışıyorum
Yeniannesyma Twinmommm Twinmommm ben de öyle peki canım bi şey soracağım doktorun sana ciğer geliştirici iğne önerdi mi yaptır dedi mi aynı haftadayız diye soruyorum
Ysm0307 Betul0707 ben öğrendiğim de betamin pozitif çıktığında 5 haftalık ti kese bile görünmez 10 gün sonra gel deyip gönderdi size iyi bakmış gormusler