Meltemyll Sibbeell ya ben hep ikiz gördüm rüyamda en son 7 9 haftqlikken muayene oldjm ama devlette smdi 14 haftalık hamileyim sizce saklanma felan olablirmi bu şekilde 1.2 hikaye okudum siz ne zaman ikiz olduğunu ogrendinjz
cennetahaa 20 aylık kız erkek çift yumurta ikizlerim var 🙏🏻😍 16 haftalık ikizlerime tekrar hamileyim oğullarıma 💙🧿
TazeAnne06 cennetahaa maşallah ne güzell normal yollarla mı hamile kaldınız acaba benim de çift yumurta erkek tüp bebekle kaldım😇
hcrelmli cennetahaa Allah yardımcınız olsun zor olacak belli 😊benimde tek yumurta kızlarım var 4 aylık olduk
Twinmommm Gzdfth95 kuzum merhaba , seninle aynı haftadayız da bebişlerinin kiloları nasıl acaba ? Birde bende ekstra şekerde çıktı az mı bebişlerin kilosu emin olamadım tabi her çocuğun kendine özgüde kilo durumu merak ettim sadece benim kızlarım 1300 şuan
Ozcankbra 2cocukannesiyimm bende tek yumurta ikizi gebesiyim 8 haftalığım. Bir sıkıntı yaşadınız mı yaşıyor musunuz
mor_menekse1 2cocukannesiyimm ay o durum okdr zor ki plesenta da bir mi benim kızlarım oyleydi okdr zor gecti ki gebelık erken dogum oldu
Anisalenamom Ebrucem 34 teyim iki oglusum olacak insallah 🤲 Cok zor bu haftalar kizlar öncesinde prenses gibiydim 2 haftadir sürünüyorum 🤣
REYHAN-2 16+6 bu ay kontrole kadar bir kız bir oğlandı bebişlerimiz fakat yolumuza iki oğlan olarak devam ediyoruz ♥️ cinsiyetlerimiz kesinleşti 😅