D-enizz Gamzesaa aynen canım Türkiye de hiç duymadim devlet giderse belki oda onlarda sezaryen pasi kesiliyor diye ama özel hastane de 10 haftalik olunca gün veriyorlar maalesef bende orda olsam kesin sezaryen olurdum çünkü umut vermiyorlar
TazeAnne06 Gamzesaa yoo ben 37’deyim hala almadılar dün gittim pazartesi tekrar gidicem daha gün verecekler ya da alınıp alınmayacağı o gün belli olcak o günde ben 37+3 olcam
Deleted4445656 D-enizz gözünüz Aydın☺️ Kaç kilo aldınız hamileliginizde acaba? Bebişler kaç kilo doğdu bide☺️
D-enizz Deleted4445656 ben 15 kilo aldım bebekler once kiz 100 giram öndeydi doğdun da oğlum 3 kizim 2600
Kaya13 D-enizz gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallah yavrularınızı 🥰 bayadır sizi takip ediyordum normal doğum yapmanız ne güzel olmuş 😍 benimde ikiside baş geliş ikisi arasında çok zaman farkı oldu mu nasıl geçti dogumunuz 😊
D-enizz Kaya13 Teşekür ederim canım umarım senin de normal olur 10 daka arayla oldu ilk bebek olduğunda 2 ci rahat oldu
Anisalenamom D-enizz Masallah canim sana banada dedi Doktor döndürürz digerini de Ben korktum nasil döndürdüler kusura bakma cok sordum da seninle durumum ayni Ben korktugumdan sezeryan istiyordum ta ki sen döndürdü doktor diyene kadar
anneyimmm42 TazeAnne06 doktorum bana da 37 de alırım dedi bakalım 5 gün sonra kontrol var şu an 33 haftalık olduk
Twinmommm TazeAnne06 Aynen benim doktorumda 38 bekleriz dedi birşey olmazsa hep benim biri makat geliyor oda dönerse normal doğum deneriz dedi 😍 Bazıları çok abartıyor gerçekten
Nurcantas65 Gözünüz aydın sağ salim büyütün İnşaaAllah ayrıca tebrik ederim sizi ikiz ve normal doğum baya zorlanmissinizdir ama 😍