Gamzesaa D-enizz maşallah 🧿 Rabbim sağlık sıhhat uzun ömür versin size ve yavrularınıza 38 e kadar çok iyi bekletmişler siz mi istediniz bu kadar beklemeyi kaç kg doğdular
Fatma0090 D-enizz maşallah Rabbim analı babalı büyütsün inşallah bahtları güzel olsun inşallah hayırlı sağlıklı ömürleri olsun inşallah 🤲🏻
Ozge D-enizz ooo maşallah ikizlerle 38. Haftaya kadar gelmek 🌸gözünüz aydın, Allah sağlıklı ömürler versin ikizlere ❤️
Bebekdelisi D-enizz masallah canım saglıkla büyüsünler inşallah 🤲🏻 Darısı o haftaları görebilmek adına bizim basımıza🤲🏻🥰
bsraguruler Merhaba normal mi sezeryan ni oldi sutunuz hemen geldi mi ikisini ayni anda mi emzirdiniz birde masallah 38 haftayi gormussunuz gormek için neler yaptınız bebde rahim agzi kisaligi var hep istirahat ediyorum sag salim bizde goruruz o haftaları💜💜
D-enizz bsraguruler merhaba canim çok şükür normal oldu yurt dışında olduğum için burda bir dönerse normal doğum oluyor daha bugün dünyaya geldiler onun icin tek tek emziriyorum hiç sitres yapmadim hep tek gebelik gibi davrandim
D-enizz Gamzesaa cok Teşekür ederim benim Dr um 38. Haftaya bekliyelim dedi onlara kalsaydi 39 da bekle sancin olsun sonra gel ama biz daha fazla risk almak istemedik
D-enizz anneyimmm42 yok canım yatışım yaptim soni sanci verecekler diye bekledim sonra vajinal da bi jel gibi kirem surdu yarin tablet veririz dedi yarin olmadan sancim oldu cok şükür 🙏
Bimucizeee D-enizz masalah gozun aydin normal dogumdan korkuyorm bende 34 haftaligm 38 haftayi gorurmuyum bende
D-enizz Bimucizeee Teşekür ederim canım korma desem de insan korkuyor ben cok endişe yaptim ama inan çok rahat oldu tabi dr hastane cok önemli benim doğuma 2 Dr 2 ebe 3 hemşire vardi bi bebek olunca obur bebeğin kalp atışını hiç birakmadilar hep nst ye bağlıydı
Anisalenamom D-enizz Allah anali babali büyütsün Canim 🥰 Sanki senin sezeryanmiydi öyle hatirliyorum ve 38 kadar Cook beklemisler doktorum 37 diyor en son .Normal kac dk arayla dogdular