[silindi] Gzdt sıksık 5 dakikada bir vardi , arada normal sanci geliyormus ama cogu yalanciymis… Bebem bugunde bizi kandirdi…
Gzdt minnosveannesii bizde 40+1 olduk hurma yiyordum eşim ananas aldı bugün ona da başladım bide activating laboru denicem gündüz çok etkili diyorlar bi deneyin isterseniz
Gzdt [silindi] şuandada bende bi ağrı var ara ara geliyor takip edicem hayırlısıyla sağlıklı doğsunlarda
Denizyildizi1 Naznaz6224 Sıcak duş alıyordum baya neredeyse kaynar suyla 37+3 de ani gelen sancıyla sezeryan oldum erken başlamışım yapmaya🤣
Ipeksari57 Naznaz6224 Squat yaptım yürüdüm merdiven indim çıktım bir de ben hurma yedim. Bir de bol bol duş aldım.
Naz1992 Naznaz6224 düne kadar ne doğum ne sancı vardı dün iki saat boyunca yürüdüm ılık bir duş aldım şimdi nişanım geldi doğuma gidiyorum 38+5
Arzussshh Vallahi ben köpekler gibi yürüyüp yokuş ve merdiven inip çıktım bir hareket bile yok pes ettim saldım artık ne zaman geliyorsa gelsin 😂😂😂 39+3
Minarda yenihamiscik45 yani ne zman suyun içine attınız hangi dualari okudunuz….bunları somak istemiştim🌝
Sevg_su Yanne benimki indi aşağıda 36+2 gunluguz ama cuma doktor belli olur sancı varsada hissetmiyorum 🤣
csmaknc Sevg_su benimde indi canım 36+2 olduk bel ağrım falan var kesin sancım çıkar dedim ama çıkmadı doktor 38 de çağırdı artık 😂
fatimahuseynova Naznaz6224 ben sicak suda yarim saat uzandim sora yuruyus nerdiven bide aksama dogurdum😂😂
kereminannesiii1 Naznaz6224 39+4 haftalıktım gece yürüyüşe çıktık eşimle eve geldiğimde nişanım geldi ardından sızıntı şeklinde suyum geldi hastaneye gittiğimde 5 cm açıklığım vardı 🤩
Benimennembirmelek yenihamiscik45 Meryem Ana otu işe yarıyor mu nasıl yapıliyor cnm bana yazarmisin bende istiyorum çoğu yerde duymuştum işe yaradığını
yenihamiscik45 Benimennembirmelek canım suyum gelince akrabamız yıkayıp sürahiye koydu ve Meryem suresini okudu bende 1 bardak içtim su gelince doğar doğmaz bebek hemen çıkardık