esmaass Sevilimss bebeğini sağ salim aldın mı kucağına canım zaten hastane yaptırıyorlar tuvalet için bile kaldırmıyorlar
bir_pasa_annesi Deletedmom52620 ya hiç deme cnm benimde ilk oğlumda hamile değilmişim gibi rahattı ama bunda çok çektim 😆hemen zaman geceydi keske dikkat et uzanma fazla
Deletedmom52620 bir_pasa_annesi aynen ilki rahattı bende az çekmedim değil ha doğurmayı iple çeke çeke bekliyorum 😂 oda neden oldu bilmiyorum zaten bir anda oldu çokta uzun değil dolap ya
bir_pasa_annesi Deletedmom52620 hahah bende valla hemen geçsin su günler diyorum sanki yatıp kalkıp aynı uyanıyorum gibi zaman geçmiyor 🤣
Deletedmom52620 bir_pasa_annesi her güne birşeyler eklenerek gidiyor işte sağsağlim doğsunlarda bu ağrıları da unutacağız şimdilik nazlanıyoruz ama o kokuyu duyunca hiç sanki birşey olmamış gibi yaşamamış gibi unutuyorsun 😂😂
Neriman59 Bizimde 22+5olduk ama 2 gündür sabahtan yatana kadar hareket ediyor özellikle alt tarafima bazen canım çok acıyor acaba diyorum bi sorunmu var böyle değildi 2 gündür koca gün vuruyo 🙂ilk oğlumda böyle değildi
Deletedmom52620 Neriman59 maşallah hareketli bebiş trambolinde zıplar gibi zıplıyordur şimdi oo bilirim benim kızımda öyle halay çekiyoruz 😂😂 gece sabaha kadar 😂😂
bir_pasa_annesi Deletedmom52620 ay inşallah cnm ya aynen öyle oluyor sanki o acıyı ağrıyı çekmemiş gibi 🙏❤️
Neriman59 Deletedmom52620 vallahi çok güzel hissetmek ama çok olunca diyorum acaba biseyi mi var yavrumun haftaya kontrol var bakalım doktora sorucam 🙂
Deletedmom52620 Neriman59 yeri daralıyordur eskiler diyormuş iç karın darda bebek kendine yer yapıyordur diyorlardı maşallah bende de bir karın var leğenden büyük hahahah
Neriman59 Deletedmom52620 aslında geniş diyolar görenler ama 😂 bana göre kocaman karnım var ama görenler belli olmuyo o kadar diyolar 😂 napalim sağlıklı olsunlarda surda kaldı ne kadar zaten 😀
Dygsnkgl sevil42 ya benimde doktor 12 kasım dedi tabi öncemi sonramı olur bilemiyorum doğum şekli nasıl olur onuda bilmiyorum ilk hamileliğim😇şimdilik hersey yolunda
Zahii gkbyza evet benim de sol bacağımda bazen ağrı oluyor ama magnezyuma başladım rahatladı biraz. Kullanmıyorsan doktoruna mutlaka magnezyumu sor ☺️
Zahii gkbyza evet olabilir tabi ki daha çabuk yoruluyoruz 🥲 sağ salim bebislerimize kabuslalim da inşallah 🤍