Deletedmom52620 OksijenliSu ooo çok iyi KPSS filan inşallah dilediğiniz gibi olur bebişinizi de sağsağlim alırsınız kucağınıza 🥰 çifte bayram olur
Deletedmom52620 Minigim38 ya ne güzel sinirlendirme bebişi 😂😂 benim kide öyle işine gelmedi mi savaş çıkartıyor içeride 😂😂 inşallah geçer canım kısa zamanda hamilelik yan etkilerin bende öyleyim sürekli birşeyler yeme isteği
Simgekat Deletedmom52620 ben hiç kilo almadım ama sıcaklar beni de mahvetti. Dışarı çıkamıyorum ben de
Deletedmom52620 Seher4735 amin inşallah bende 8 kilo almışım bende sona doğru kalacağımı düşünmüyorum 38 i dolduralım sonra gelsin istiyorum bende 🥰
Deletedmom52620 sevil42 olsun canım sağsağlim alalım eksik fazla doğumdan sonra veririz ya bebişlerimize yarasın
Deletedmom52620 Minigim38 bana kalsa şimdi çıkarmayı düşünüyorum 😂😂 hamilelik 9 ay çok uzun bir süre kısaltmaları gerekiyor 😂😂😂 askerlik bile düştü
AyseBirce16 Benimde programa göre kasım 16 görünüyor ama sezeryan olacağı için kasım başı olabilir.ilk kızımı da kışın doğurdum büyüttüm kışın büyütmek çok iyi oluyor sağlıkla doğup büyüsünler inşaallah 🤲
bir_pasa_annesi Deletedmom52620 kasımın ilk günleri inşallah bugün sabahtan beri bel ağrısı yaşıyorum dün kontrolümuz vardı herşey yolunda şükür sizde de oluyor mu bel ağrısı
Deletedmom52620 bir_pasa_annesi hemde nasıl 2 gün önce başladı bizimde mutfak dolabına uzandım bir ses geldi belimden sonra zaten başladı eğilince kalkamıyorum yatınca zorlanıyorum ama ayaktayken geçmiş gibi oluyor hastaneye de gittim birşey yapamıyorlar çok zor keşke çabuk geçse de gitse bu hamilelik beni çok zorladı kızımda hiç gram doğum yapana kadar birşeyim olmadı
bir_pasa_annesi Deletedmom52620 ya hiç deme cnm benimde ilk oğlumda hamile değilmişim gibi rahattı ama bunda çok çektim 😆hemen zaman geceydi keske dikkat et uzanma fazla
Zeynep0607 Haftadan merhaba Doğumu kasım 5 gibi planlıyor doktorumuz henüz bir çorabımız bile yok 😁😁 Allahım ben nasıl başlıycam alışverişe yahu😁
Deletedmom52620 Zeynep0607 ya yavaş yavaş alırsınız aynı haftadayız ve tahmini doğum tarihimizde aynı beni. Bebiş geç döllenme olduğu İçin tam tarihimiz belli değil ortalama 5 kasım doktorun ultrasonla takibine göre bizimki karar verecek ne zaman isterse 😂😂
Sevilimss esmaass canım ilk gebeliğimde aynı haftada aynı sıkıntıları bende yaşadım. Allah yardımcınız olsun bebişinle çok geçmiş olsun dualarım seninle. Kesinlikle ayağa kalkma yürüme sade wc için kalk.
esmaass Sevilimss bebeğini sağ salim aldın mı kucağına canım zaten hastane yaptırıyorlar tuvalet için bile kaldırmıyorlar
Meltemms Bizimde güzel gidiyor çok şükür sıcaklar bunaltıyor arada belim bacağım agrıyor o kadar olcak tabi 23. Haftadan selamlar 😍🙏🏻
Deletedmom52620 Zeynep0607 inşallah 🙏 buralardayım ben 😂 şimdilik ilerleyen haftalar nasıl olur ağırlaşırsam daha çok girer miyim bilmiyorum 🥰