Ozlemyeni ilk doğum normal oldu 41 hatta nerdeyse 42 haftalık olacaktık doktor yarın doğmazsa içerde kakasını yapabilir dedi iyi hoş tmm ben geceden yattım sabaha kadar kontroller nst falan bende 0 sancı 0 açılma sabah oldu 6 da ki geceden beri lokma yedim su içtim ama lavman yapıldı suni sancı başlandı tabi doğumum çok rahattı 8 de sancı başladı 8.30 da suyum geldi 9 da çatala çıktım 9.15 de kızım doğdu ama nası doğdu ben tüm doktorun dediklerini yaptım açılma desen sonuna kadar tmm ama bebeğin kafası ölçümlerden farklı olarak büyük geldi acil epizyotemi yapıldı tabi hemen doktor iğne yapıyo ki anestezi ben daha noldu niye doğmuyo diyorum çocuk çatta kaldı bana söylemiyolar neyse çıktı ama çocuk mor gibi alla alla diyorum demekki böyle oluyo neyse çocuk ağlaması vurdu vurdu ses yok sonunda sordum niye ağlamıyo diye göbeği de kesildi çünkü bir sarstılar bebeği çocuk derinden nefes aldı ama ben dedim öldü heralde tabi bende 25 dikiş ilk gün bebeği kucağıma alamadım acılarımın sebebi o dedim ağlıyorum sürekli eşim annem doktor görümcem hepsi başımda emzirmen gerekli diyolar yok diyorum benimki zor oldu bende ama lohusa depresyonuda oldu hepsi bir arada eve gelen hemşire bile eşime bebekle tek bırakmayın demiş korkmuş benden şükür geçti 12 yaşında şuan kızım ama asla her doğum aynı değil lütfen sakın korkmayın ben kendi hikayemde dolayı sezaryen dedim oysaki annem 3 çocuğunu da evde doğurmuş yani hepimiz hikayelerimiz farklı