Nurcantas65 Sezeryan olursam olabilir, normal doğuma girsin istemem ya da 7 cm açıklık olana kadar dura bilir sonra gitsin ama😂
Melikemercimek iremnur16 canım bu biraz eşine bağlı benim eşim çok panik birisi yani em ufak bir ağrım var desem bile hemen hastaneye gidelim şunu yapalım bunu yapalım der . Kesinlikle doğumhanede kendimden çok onu düşünmek zorunda kalacağımı biliyorum asla kaldıramaz orada benim bağırmalarımı veya kesilmemi .
Melikemercimek Mercimek25 🤣🤣🤣 çok güldüm ya ama ben de erkek olsam sanırım benim de diyeceğim ilk şey o olurdu
Eymensmom35 iremnur16 ilk doğumum normal oldu girdi ve o mucizevi ana şahit oldu ağladı ikincidede Allah izin verirse girecek
Irem88- iremnur16 ilk zamanlar girsin diye düşündüm sonra kendimi onun yerine koydum psikolojik olarak etkilenirdim sanırım
derin1derin iremnur16 yaaa ben çok istiyorum eşim yanımda olsun görsün her şeyi diye ama eşim inatla kabul etmiyor 😀 aslında sakin biridir ama ben hiçbir şekilde bulunmak istemiyorum diyor sanırım büyü bozulsun istemiyor 😂
Busrapotuk iremnur16 daha çok merhametli oldu ya hiç bana kiyamiyo o günden beri sizin eşinizde girmeli görsünler yani beraber yaşamalısınız o anı 🥰
1prenses2prensyenigebe iremnur16 benim doktorum normal doğum yaptığımda istemedi gelmesin boşver dedi sonra ki sezaryenlerde ise ben istedim ama o gelmedi 😊
Annecikk34 iremnur16 benim girecek girsin istiyorum hem güç alırım hem de baba oluyor o ana tanıklık etsin istiyorum.. sadece ben yapmadım bu çocuğu oda yaşasın o anı istiyorum.
Azra41 iremnur16 Ayy bende girmesi taraftarıyım 😊 hatta dün lafını açtım dedi girerim sıkıntı yok ama sen acı çekerken seni görürsem bende kötü olurum dedi 😄 bayılır benim koca kesin hahaha 😄 arkadaşının kolu kırilmis hastaneye götürdüler neyse buda kafasını tutuyor kolunu çekiyorlarmis katır kütür ses gelince çocukta açıdan bağırıyormis benim koca sen bayil orda 😄😅🤣😁