dlrterzioglu Melike İlk etapta bebekler çok sık altını ıslatıyor o yüzden çok sık değiştiriliyor ya bir ay kullanırım diye düşünüyorum 🤔 210 yenidoğan paket bir aylık zaten, çocuk bir ayı dolmadan 5 kilodan fazla olur mu 🙄🤔😊
dlrterzioglu Deletedmom_110 Gönül rahatlığı ile tercih edilebilir o zaman 😊 Pişik yapmadıysa sızdırma falan yapmadıysa, teşekkür ederim Allah razı olsun canım bilgiler için 😊🌼
dlrterzioglu Dammy Bende bir ay kullanılır çocuk 1 ayda 5 kiloyu aşmaz herhalde diye düşünüyorum 🤔 40 ı çıkınca bir anda kilo alıp büyüyorlarmış sanırım bebekler 😊
EmelBG_ dlrterzioglu İlk kızımda sleppy prima kullanıyordum sonra sleepy kulot beze dönmüştüm 1,5 yaşında bezi bırakana kadar oyle devam etmiştim cok kolayıma gelmişti .Yüne sleepy devam ederim bu çocuğumda da 🌸
dlrterzioglu EmelBG_ Sleepy kullananlar ve memnun kalanlar çoğunlukta bende o zaman sleepy den başlayayım 😊🌼
dlrterzioglu Melike Yani bencede zaten 40ından sonra hızlıca büyüyor diyor herkez o zamana kadar da beni idareeder 210 adet 😊
dlrterzioglu Emedko Şuan bebeğimin kilosunu bilmiyorum doktor kontrolde söylemedi… Önümüzdeki ay ki kontrolünde soracağım nasipse 32 haftalık oluyor o zaman şuan 28. Haftadayız 🥰
icegul dlrterzioglu baby turco ve sleepy natural neredeyse aynı bez gibi. Ama sleepy fiyatı 2 kat fazla Baby turco kullanıyorum. Hiç bi sıkıntı yaşamadım. Hemde daha ekonomik.
Beril_aras2 dlrterzioglu kızıma sleepy ile başladım memnundum ama 1 yaşından sonra hep pişik olmaya başladı baby turcoya geçtim şimdi 2 yaşında memnunum 😂 hamileyim oğluma da baby turco ile başlayacağım
dlrterzioglu Beril_aras2 Baby turco garanti o zaman pişik yapmıyor, acaba ciltten Cilde göre değişiyor mu acaba 🤔😊