dlrterzioglu Hanımlar hangisini tercih ettiniz ve memnun kaldınız, ona göre fikirlerinizi alıp sipariş vermek istiyorum… Hemde merak edenlere fikir olsun 🤍 Şimdiden teşekkürler 😊
Mysaa dlrterzioglu ikiside ücret olarak aynı zaten 5 10 tl fark ediyor enazından bildiğim olsun dedim sleppy aldım ilk bebişte prima kullanmıstım 4 ay sonra geçmiştim şimdi malum şartlar 😀
melikenehir dlrterzioglu kızıma doğduğundan beri sleppy kullandım hiç bir sorun yaşamadım doğacak olana da ins sleppy kullanmayi düşünüyorum
dlrterzioglu Mysaa Evet hemen hemen aynı o yüzden bende sızdırma vs hangisi daha kullanışlı diye fikir almak istedim ona göre satın alayım dedim 😊 Evet durumlar maaaaalummm… Piyasa zorlayıcı 😂
Emedko dlrterzioglu yok çok gelmez anca cnm . Günde 5 6 kez bazen daha fazla alt değişimi oluyor zaten . Bitince duruma göre kilosuna göre 2 numaraya geçersin zaten . Ben 2 ay sonra geçmiştim 2 numaraya
Melike dlrterzioglu bebeğe göre değişir o ben hiç yenidoğan almamıstım direk 2 numara almıştım ama bebişim minik doğunca 2 büyük geldi 1 kullandık. Ama ilk etapta biraz fazla gelebilir bence az alıp deneyin ona göre iyi olursa alırsınız boşa gitmesin
Dammy dlrterzioglu Ben de Sleepy 210 lu aldım. 2-5 kg arasi diyor. Yanı en az 1 ay kullanır diye tahmin ediyorum.
Bortubocek dlrterzioglu benim bebegim 4 kg ye yakin doğdu..10 gunde 2 numaraya geçtik..3.ayda 3 numaraya gectik.
Mysaa dlrterzioglu gönül primadan yana da işte valla 😀 sleppy 2 sene kullandım arada birkac paket dışında sorun yasamadım pişikte yapmadı bende stok yapmadım zaten ne olur ne olmaz diye birkac paket 1 no 3 pakette 2 no aldım bi sorun yasarsam değiştiririm dedim ama baby turco kullannda var da yenidoğan hassas oluyor felan kararsız kaldım bildiğim marka olsun dedim yine 😊
Peelinn Mysaa prima temiz içerikli ürünler arasında değil ki fiyatına göre daha iyidir diye düşünmeyin gönül ondan yana olmasın
dlrterzioglu Mysaa Daha doğal içerikli olarakta aslında sleepy ve baby turco kullanmak istiyorum… Pişik falan yapmadıysa gönül rahatlığı ile sleepyalınır o vakit teşekkür ederim Allah razı olsun canım sağolasın 🌼
Eslem_1 Ben 1 hafta kadar baby turco kullandım memnundum eşim sleepy bio natural almış şimdi ona geçtim o da iyi gibi..
dlrterzioglu Emedko Dimi görümcem de ilk etapta günde 6 7 bez değiştiriyordu bir ay öyle gitti … Zaten 210 lu alınsa her halükarda bir ay yenidoğan kullanılır zaten 2 5kilo arası ya ondan alırım o zaman teşekkür ederim Allah razı olsun canım sağolasın 🌼
dlrterzioglu Melike İlk etapta bebekler çok sık altını ıslatıyor o yüzden çok sık değiştiriliyor ya bir ay kullanırım diye düşünüyorum 🤔 210 yenidoğan paket bir aylık zaten, çocuk bir ayı dolmadan 5 kilodan fazla olur mu 🙄🤔😊
Deletedmom_110 dlrterzioglu 10 günlük bebeğim sleppy kullanıyorum şu anlık problem yok memnunum 2. Paket bitmek üzere 😊🤍
dlrterzioglu Deletedmom_110 Gönül rahatlığı ile tercih edilebilir o zaman 😊 Pişik yapmadıysa sızdırma falan yapmadıysa, teşekkür ederim Allah razı olsun canım bilgiler için 😊🌼
dlrterzioglu Dammy Bende bir ay kullanılır çocuk 1 ayda 5 kiloyu aşmaz herhalde diye düşünüyorum 🤔 40 ı çıkınca bir anda kilo alıp büyüyorlarmış sanırım bebekler 😊