Hnfavcl Mltm Allah korusun bütün bebişleri🙏 olumlu düşün öyle şeyler düşünmemeye çalış insan yıpranıyor son haftalarda gerçekten 😕
Mltm Hnfavcl Allah korusun 🙏🏻 5 gün öncesine kadar psikolojim iyiydi de bu gece farklı işte😐 Uyku tutmuyor resmen
Hnfavcl Mltm bende 3 gündür öyleyim uyku yok iştahım yok 😊 kaygılanmaktan oluyor sanırım ama elde değil 😊
Hnfavcl Mltm şimdiden böyle hissettiriyorlar, kucağımıza alınca kim bilir ne kadar güzel bi duygu hissetxez 😊🙏🌸
ElifKarata Arkadaşlar bende bilmiyordum hemsire bir annemz yazmış onda okudum . Sunı sancı kendi sancımızı tetiklemek için veriliyormuş yanı aslında kendi sancımızı cekiyormusuz suni sayesinde bir nevi saatlerce 🤗🤗bu arada sıranızı bekleyin 40+5 bayrak bende daha doğurmadım 😘😂😂
DenizOcakLafc ElifKarata inşallah sağlıkla kavuşursun canım 🙏 bir anda bi bakmışsın sancın gelmiş hop doğurmuşsun 😌 inşallah kolay ve istediğin gibi doğum olur 🙏
ElifKarata DenizOcakLafc insallah canm benm rabbm hepimize sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin insalalh 🙏🙏