Semaomer Kizlar var mı benim gibi bekleyen artık hayırlısıyla doğsun istiyorum kızım daha bekliycem mi acaba 😟
Semaomer Mltm hareket edin yürüyüş çömelme felan bende pazartesi günü basliycam çömelme hareketlerine Allah hayırla kurtarsn bizi ve tüm annelerimizi
Hnfavcl Mltm bende bi ümit bekliyorum belki gelir diye. Annemde kardeşimde suni sancı almış normal doğum sancısından bi farkı yoktu diyor. Kimi başka söylüyor. Hayırlısıyla alsak kucağımıza artık inşallah kolay doğum nasip eder Allah herkese 😟😥
Hnfavcl Kezo benim tanıdğım iki kişinin doğumu bu şekilde oldu ama bi zararı olup olmadığını bilmiyorum bende 🙇🏻♀️ Doktorum zararı oşacak bişeyi yapmam diyor ama bilmiyorum tabi 😟 zor olacak gibi geliyor 😩
Mltm Hnfavcl bugün çok doğum hikayesi okudum 15 saat suni sancı alıp sezaryene girenleri görünce korktum ya 😔 göz açıp kapayana kadar kavuşalım yavrularımıza 🙏🏻
Hnfavcl Mltm işte bende bundan korkuyorum😔o kadar sancı çekip sezerysna girmek daha zor 🙏 inşallah kendi sancımızla doğum yapmayı nasip eder Allah 🙏
Hnfavcl Semaomer bebeğimin iri olduğunu beklersek daha çok büyüyeceğini söylüyor bende bilmiyorum kafam çok karışık ve stresliyim 😔
Mltm Benim bebek iri de değil 3 kilo daha 😕 beklemesine beklerim ama haftası geçince risk artar kordon dolanır bişey olur korkusu var içimde 😐
Hnfavcl Mltm Allah korusun bütün bebişleri🙏 olumlu düşün öyle şeyler düşünmemeye çalış insan yıpranıyor son haftalarda gerçekten 😕