burcuakbasss Mrtnurr inan benimki kadar enfeksiyonun olamaz, bol bol su ictim meyve suyunu birakmistim. Taharetini al, camasirlarini temiz tut. Doktor bir tane ilac verdi suya karistirip ictim, kendime dikkat ettim biseyim kalmadi 👍🏻
Mrtnurr burcuakbasss Cansugomur valla serum taktı doktor bana birde işte ilaç verdi suya karıştırıp içilecek agrılarımın dogum sancısımı degilmi diye nts ye bagladı alttan da muane etti.. Serum bitti ama hala aynıyım gibi bakalım ilaçtan sonra nasıl olacagımm
Elfidam Mrtnurr kizilcik yerken faydalarini okuyum dedim idrsr yolu enfeksiyonuna cok iyi geldigini soyluyorlar deneyen var mi bilmiyorum. Tadini kimisi begenmiyor ama denemekte fayda var
Cansugomur Bende idrar yolları enfeksiyonu kaptim ve idrarimda kan hücreleri varmis maalesef antibiyotik verdi kendi doktorum sonra gene idrar ve kan vericem inşallah geçmiş olurrr😏 sizede geçmiş olsun
Sumeyyetekin Merhaba bende 21 haftalığım dün ağrıdan acile gitmek zorunda kaldık karnım kasık kısımlarım sağ üst bacağım ağrıdan duramadım idrar tahlili yapıldı ve enfeksiyon kapmışım 😖bana bir ağrı kesici minoset verdiler birde suyla karıştrmam için toz içecek yatmadan önce idrarımı yapıp 4-5saat durursa idrara çıkmazsanız sabaha kadar iyi olursunuz dediler ağrım azaldı ara sıra var ama bir gündede kurtulamam herhalde akımtım vardı o bitti idrarım sarı renk gelmeye başlamıştı bu süreçte o toz ilacı içinde normale döndü ama tabi ki di ilk tavsiyem Dr görmesi.ayrıca verdiği ağrı kesiciyi de kullanmadım ağrı kesici kullanmayı sevmediğim için 😊
Mrtnurr Sumeyyetekin VVV41 Cansugomur valla serum taktılar ama hala idrarda acı cekiyorum sürekli terliyorum yada üşüyorum anlam veremedim cok zor bişey iş geçmedi ilaç bi nebze rahatlattı sadece okdar ilaçın isminde monurol 3g
VVV41 Bende de var maalesef antibiyotik, fitil ara ara düzeliyorum bütün tahlillerim temiz ama kurtulamadım. Bugün tuvalette idrarımı yaptım çıktım az eğildim birden su halinde gelmeye başladı çok korktum daha öncede doktor muayene ederken olmuştu bi anlam veremedi. Senin vücut sıvı halinde akıntıyı üretiyor falan dedi. Yarın detaylı ultrasona gidicem Prof a sorucam bakalım o ne diyecek ? 🙏 Allahım hepimizi kurtarır inşallah şu enfeksiyondan akıntıdan 🙏🙏🙏
Betulgnr Mrtnurr limonlu su tavsiye ediyorum canım benim 9aydır kronik bi şekilde vardı en son antibiyotik kullanalım ama sıkıntı olabilir dedi doktorum ben kullanmak istemedim limonlu su içtim ilk içmemde faydası oldu geçti bile
Mrtnurr Betulgnr bende araştırdım sirkeli su ile yarıyomus ama pek işe yaramadı yani ilaç bile işe yaramadı ki bi nebze kesti sadece acıyı bu hafta tekrar gidicem doktora
Betulgnr Elizya normal oda sıcaklığında sabah aç içmeni tavsiye ederim hemşireyim bende. Kısa süreli toz kullandım 1haftalık antibiyotik kullandım ama hep tekrarladı kültür yapılıyordu sürekli en son antibiyotik başlıcaz deyince doktor kabul etmedim limonlu su içtim 2gün tekrar gittiğimde temiz çıktı çok şükür
Derya341986 Mrtnurr benim sürekli var enfeksiyon ama yanma yok üreme yok diye ilaç vermiyorlar geçici çözüm yapıyorlar
Derya341986 Betulgnr benmde tekrarlıyor cnm ama üreme çıkmadığı için doktor vermiyor ilaç limonlu su sürekli içiyorum ama bitmiyor hep sarı akıntım var
Nily Elizya canm evde birsey yapma kendin. Doktora gitmeden Herjesin bunyesi farkli. Bendede var mesela bugun bana tek kullanimlik toz verdi doktorum. Bol su ic. Dikkat et
Yasminella Mrtnurr bende de idrar yolu enfeksiyonu olmuştu ama bana 1 kullanımlık toz ilaç verildi sonra tekrar test yaptigimda enfeksiyon gitmişti
Babyhappyy Bende de var çok kötüyüm enfeksiyon dan sanırım karın ağrım mide bulantım hap kullandım geçmedi yassı epitel 61 eritrosit 5 çıkmış ne anlama geliyor bilmiyorum