Mrtnurr Kızlar şuanda hastaneye gitmek istemiyorum yarına kadar gecicide olsa çözüm arıyorum idrar yolu enfeksiyonu kaptım büyük olasılıkla suanda 6 aylık olduk ve terleme wcde yanma hissediyorum sizler evde uyguladığınız bişey varmıı lütfen yardımcı oluuunn
Merveanneoluyor Mrtnurr benim en yakın arkadaşım da hamileyken geçirmişti bebeğe geçmeyen antibiyotik tedavisi uygulamıştı gittiği doktor. Tavsiyeleri uyguladıktan sonra da geçmezse bence doktora gitmenizde fayda var
deletedmom503 Mrtnurr Bol bol su ic ve wc git sabaha kadar tamamen temizlenir ve wc ye her gittiginde 10bardak suya 1 bardak sirke koy o orda kalsin her gittiginde onunla yika vajinani bu da kaşıntı ve bajteri oluşumunu engelleyecek😉😉cok gecmis olsun iyi geceler🤗🤗
burcuakbasss Mrtnurr inan benimki kadar enfeksiyonun olamaz, bol bol su ictim meyve suyunu birakmistim. Taharetini al, camasirlarini temiz tut. Doktor bir tane ilac verdi suya karistirip ictim, kendime dikkat ettim biseyim kalmadi 👍🏻
Elfidam Mrtnurr kizilcik yerken faydalarini okuyum dedim idrsr yolu enfeksiyonuna cok iyi geldigini soyluyorlar deneyen var mi bilmiyorum. Tadini kimisi begenmiyor ama denemekte fayda var
Mrtnurr [bilinmeyen] Allah razı olsun öyle acı cekiyorum ki bu saatte de doktor yoktur dogru düzgün diye gitmiyorum gittigimde serum falan mı takarlar acaba??
sudamlasi Mrtnurr hiç duymadım canım enfeksiyondan dolayı serum takılanı genelde antibiyotik veriyo Dr lar
Mrtnurr [bilinmeyen] çok berbat bi durum şimdi internetten buldum elma sirkesi iyi geliyormuş 1 bardak suya 2 yemek kaşığı dogurumu bu??
eCeCik Mrtnurr ben kullandım o elma sirkeli duyuno geçici çözğm evet azaltıyor ama kullanmayı bırakınca yine çıkıyor
Ceydadefne1 Mrtnurr vala banada dediler sirkeli suya ozel bolgenin oldugu yeri temizle denedim cogaldi tuzlu su yapiyorum simdi azaldi icmek icinde limonlu su dediler
Merveanneoluyor Bir bardak suya 2kaşık elma sirkesi koyup içerseniz bakterilerin çoğalmasını engeller. Ve bol su tabi ki. Çok geçmiş olsun
Mrtnurr Merveanneoluyor yok yok yarına kadar çözüm arıyorum biraz daha hafifleşsin diye yarın ilk işim gitmek olacak şimdi içmeye basladım bakalım nasıl olacak
Unzile35 sudamlasi bana serum takmışlardı hastanede yattım 4 gün Hatta antibiyotik tedavisi yaptı serumla hamileliğin başlarında
Mrtnurr Elma sirkesi bi nebze iyi geldi yarın ilk işim doktora gitmek olacak Allah kimseye yasatmasın valla
Unzile35 sudamlasi 16 haftalık falandım Canım enfeksiyon olduğunda düşük riskini tetikler diye yatırdı şimdi şükür kurtuldum 33 haftalığım en son sağlık ocağında 30. Haftada tahlil yapılmıştı temiz çıkmıştı ☺️ Bazı bebek kendisi enfeksiyon yapıyormuş benim 4 ay dolana kadar hep enfeksiyon tekrarladı antibiyotik almak zorunda kaldım bir kaç kez
Elizya Ne yazık bendede var canım 34+5 olduk ilaç verdş domtorum bide ben gunde 5 litre su içiyorum bakteriryş inşll yok eder ve hiç idrarı tutmayın allah sizinde hepimizinde yardmcısı olsun🙏
sudamlasi Unzile35 enfeksiyon berbat bişey ya illet resmen erken doğumu bile tetikliyo dikkat etmek gerekir👍🏻