Mseymam Emineyakupoglu ağrım vardı canım belirti olarak şuanda bacak aramda bişey taşıyor gibi hissediyorum ve karnımın üst kısmı boşaldı gibi karnım yumuşadı bunları yaşadım ben, inşallah sennde döner
Sevk123 Emineyakupoglu 38 de kontrole gittiğimde dönmemişti 39 + 2 de gittim baş aşağı dönmüs doktor her saniye dönebileceğini söylemişti bana
Hilahila Emineyakupoglu ben de aynı durumu yaşıyorum ikinci gebeliğim 35. Haftam hala dönmedi ilki gibi normal olsun istiyorum yapmadığım egzersiz kalmadı dönmedi henüz yaaa
Hilahila Hilahila ama bugğn aşırı bir çatı ağrım var sağ tarafta özellikle adım atamadığım anlar oluyor. Dönmüş müdür acaba ya
Emineyakupoglu Hilahila inşallah döner de normal doğum yaparız zaten kızım daha 2 yaşında sezaryen olursam onunla nasıl ilgilenirim bilmiyorum
Yamur12345 Emineyakupoglu inşalah bnmde ters bekliyorum doktorum dedi sırt. Üstü yatma son haftada bile bazı çocuklar dönüyor rahat ol dedi bende dua ediyorum
Zeynepzeynep52 Emineyakupoglu ikinci hamileliğimde benim de dönmemişti. İnternetteki egzersizleri yaptım çok abartmadan. Bir de yokuşlu yollarda yürüdüm. Baya yorulana kadar. 38. Haftada döndü. Bol yürüyüş ve yokuş çıkmayı tavsiye ederim. Normal doğum yaptım